18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu

Od dłuższego czasu tak właśnie odbieram ten portal. Stał się polityczny... Mało tego, zwabił do siebie typową szarą masę które nie potrafi myśleć, więc myśli za nią Max Kolonko i paru gównianych blogerów z jutuba...

Ból dupy za 3,2,1...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zarammoth 2013-08-08, 1:14 1
@up: Ma ten zwrot w nicku, dałem go w cudzysłowie. Widać, że ma małego chujka, bo musi sobie takie tytuły dodawać. Zgadzam się też co do Sadisticka, kiedyś to inaczej wyglądało. Teraz co 20 temat jest "sadystyczny", reszta to Kwejk, wlogerzy, narodowo-prawicowe wstawki (oczywiście pseudo- bo sam patriotyzm jest ok, ale na takie rzeczy, a zwłaszcza czyste politykierstwo są inne portale), "śmieszne filmiki", kawały o murzynach i ciapatych robione na siłę i żałośnie, a mimo to za ten brak kreatywności lecą piwa. Ja sam nie jestem bez winy, bo odkąd moderacja dała przyzwolenie na takie wstawki to pomyślałem "czemu nie?" - wstawiam ciekawe artykuły czy dokumenty oraz rzeczy pasujące do Sadola (wyjebano wszak mi 2 tematy czysto-sadystyczne). Ale jak admin zarządzi tu porządek to będę szczęśliwszy, a wstawki postaram się wrzucać rozsądniej. A tym czasem: STOP POLITYCE NA SADOLU!
Zgłoś
iOskar 2013-08-08, 1:22
Facet porusza temat mojego ch*ja w poście -.- To jest Gaystic?

Nick to nick i tyle mówi o posiadającej ją osobie co okładka o książce. Widzę, że nawet tu takich ludzi nie brakuje :S
Zgłoś
cocaine.animals 2013-08-08, 1:22 1
Dla mnie słaba analogia ale co kto lubi...
Zgłoś
N................o 2013-08-08, 1:24 1
Przejmujecie się tym bardziej, niż sam admin.

Idźcie posprzątać w domu, czy coś...
Zgłoś
Imper3838 2013-08-08, 2:08
Co prawda polityki i punktów w regulaminie przybyło. Ja proponuję stworzyć dział na politykę i shitstormy o niej. Tak jak jest na dokumentalnych. A na wszelkie dyskusje polityczne czy inne shitstormy w 'normalnych' tematach wprowadzić odpowiedni punkt do regulaminu.
I radzę się zastanowić czy wprowadzenie odtwarzacza youtube na stronę było słuszne, a także nad jeszcze większym progu piw na główną, wtedy byle gówno nie powinno się dostać, chociaż patrząc na społeczność kwejkową która się tu pojawiła nie wiem czy to pomoże.
Zgłoś
mateuszmatel 2013-08-08, 2:29
To ja mam pewien pomysł. Może uruchomimy drugiego sadistica na torze? Dostęp do niego będą mieli tylko użytkownicy którzy mają tutaj konto od kilku lat oraz odowiednią ilość posyów/piw. Tam będzie można wrzucać co tylko chcemy. 0 cenzury
Zgłoś
tonieja 2013-08-08, 3:00
wg. mnie wystarczy zablokować stronę dla osób, które urodziły się po 85

ale i tak to lata koło chuja wszystkim
Zgłoś
MudPie 2013-08-08, 3:49
Mam tu konto od ponad 2 lat, szczerze nie widzę żadnej różnicy. Poza wakacjami, ale to wszędzie tak jest, nie tylko na sadisticu. Nikt nikogo tu siłą nie trzyma, a to że serwis stał się bardziej ogólny (być może kiedyś tematy były stricte sadystyczne) to normalne skoro współwłaścicielem sadistica jest właściciel kwejka. Admin postanowił odsprzedać "część" serwisu i miał takie prawo. (nawiasem mówiąc ja bym w życiu czegoś takiego nie zrobił)
Co do odtwarzacza youtube, to tak, ale wtedy gdy w między czasie film będzie też się zapisywał na serwery sadistica, i automatycznie podmieniał martwe wstawki z powodu skasowania na youtube.

Zarammoth napisał/a:

Zgadzam się też co do Sadisticka, kiedyś to inaczej wyglądało.

a skąd możesz wiedzieć jak było kiedyś ja założyłeś konto w tym roku
Zgłoś
Zarammoth 2013-08-08, 5:02
@up: TO konto
Zgłoś
Mr.Benny 2013-08-08, 7:23
Doob888 ty mały obślizły prowokatorze...
Zgłoś
RavenRR 2013-08-08, 8:15 2
Taka moda, mam nadzieję że szybko to minie (czyt. 01.09). Teraz wystarczy wkleić zdjęcie JKM z jakimś kretyńskim podpisem, w ramach riposty na wiadomość innego użytkownika, i już zdobywa się poklask tępej publiki. I to są właśnie lemingi, bez swojego zdania, podążające ślepo za liderem, czy też liderami.
Zgłoś
~Angel 2013-08-08, 8:31 8
Imper3838,

zobacz co tutaj jest sadistic.pl/polityka-i-religia-vf60.htm
większość materiałów związanych z polityką i religią jest tam przenoszonych

Do części użytkowników nie dociera to, że sadistic nie jest miejscem na politykę a za przeniesienie do polityki czy ususzenie takiego tematu jesteśmy nazywani "cenzorami", "lewakami", "przydupasami Tuska" itp. oraz zalewani wyzwiskami w PW.
Staramy się tematy typowo polityczne przenosić w odpowiednie miejsce gdzie zainteresowani mogą sobie dyskutować. Tematy te nie wyświetlają się na głównej a dział jest widoczny jedynie z poziomu forum - jak ktoś chce to znajdzie.
Uprzedzając zarzuty kierowane w naszą stronę, że to użytkownicy decydują co ma być na głównej dzięki stawianiu piw to odpowiadam: NIE DLA POLITYKI na głównej. Jest to ustalone z administratorem i jeżeli komuś się to nie podoba to jego problem i jeżeli czuje potrzebę dyskutowania o polityce to zapraszamy do odpowiedniego działu albo na inne forum.

Wszelkie tematy polityczne na głównej i w poczekali można zgłaszać do weryfikacji obsłudze forum (po przez wiadomości PW).

Zgłoś
~tip.top 2013-08-08, 9:12 4
Kurwa, nie da się wam dogodzić... jedni płaczą, że na Sadisticu za dużo polityki drudzy zaś, że jak wstawią temat o polityce to gdzieś go przenosimy i że nie widać go na głównej, że to cenzura i chuj wie co jeszcze a kto na tym najbardziej cierpi? my bo kurwa obie frakcje pro i anty polityczne obwiniają nas Już rzygam tymi wiadomościami na pw typu: "dlaczego ten temat o polityce jest na głównej" i "dlaczego mój temat o polityce nie jest na głównej?" ja pierdolę
Zgłoś
kovacić 2013-08-08, 9:16
~tip.top - To jest Polska właśnie
Zgłoś
hulliken 2013-08-08, 9:41 4
Ten film idealnie ukazuje "Prawdziwego Polaka", który jest porządnym i kochającym katolikiem. Gdzie jest haczyk? Hipokryzja tej religii
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem