📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zaletą jest jego cienkość, może posłużyć jako podkładka pod browar.
@2up murzyn z wioski ma mp5
nie chce sie dopierdalać ale załóżmy że te telefony wejdą do sprzedaży to ciekaw jestem jak szybko ludzie będą narzekać że im telefon w kieszeni pękł...
a co do koncepcji, ktoś wie co sie dzieje z nokią morph?
a co do koncepcji, ktoś wie co sie dzieje z nokią morph?
taa.. w Polsce to zapewne będzie za kilkanaście lat, tymczasem w Japonii już teraz to jest, i jak dojdzie to do Polski to w Japonii to będzie w śmieciach a jeszcze coś lepszego wymyślą.... i tak będzie cały czas...
Ja pierdole , za jakiś czas będą niewidzialne telewizory i kwadratowe piłki
Ciekawe kiedy piłkarze bedą grać hologramową piłką?
Eee... Nie żebym się czepiał, ale jak w samochodzie, na motocyklu, w autobusie, tramwaju albo chociaż na kiblu ktoś napisze SMSa? Lub jak będzie szedł drogą? Ano fakt jest na ekranie też klawiatura, a ten hologram to zbędny bajer by ludzi przyciągnąć, zapomniałem.
JaXcek to cos to na Androidzie chodzi
w ogole nie ma czegos takiego to tylko koncept ktory nie wejdzie do realizacji jak na dzien dzisiejszy
Pytacie się jak ktoś napisze smsa chuj wie gdzie , przecież wyraźnie widać , jak typ chowa klawiaturę , która pokazuje się w tym momencie na ekranie
@up Taaaak naprawdę trzeba skończyć chociaż podstawówkę, żeby zrozumieć, że klawiatura ta jest tak samo zbędnym bajerem który będzie używany raz na 1000 godzin jak większość aplikacji Iphone... I nikt tutaj nie mówi o tym że telefon nie ma klawiatury na ekranie a tak btw. to Hologram nie istnieje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów