Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zakart 2014-05-01, 9:49 5
Znam jeszcze większy. Wmawiać 4 lata Polakom, że Putin zabił Lecha Kaczyńskiego, po to, żeby zostać zastępcą jego pierdolniętego brata, szefa partii, która właśnie przez te pierdoły po raz kolejny ujebie wybory...
Zgłoś
S................s 2014-05-01, 10:09 2
A skąd wiesz że na pewno obciął sobie jaja? Macałeś? No to gratuluję....
Zgłoś
masterjunior 2014-05-01, 10:43 4
Ajj.. już się znalazło kilku, których dupa piecze. Co do smoleńska to wg mnie zamachu nie było ale jest oczywiste, że było setki nieprawidłowości i niewyjaśnionych wątków. Na miejscu rodzin ofiar tej katastrofy też bym chciał wszystko wyjaśnić i nie dziwie się, że ciągle wałkują ten temat.
Zgłoś
Plecionkarz 2014-05-01, 12:33 1
stary zapomniany komuch coś musiał zrobić żeby wrócić do gry, a że pedalstwo jest teraz modne...
Zgłoś
M................z 2014-05-01, 12:36 6
zakart napisał/a:

Znam jeszcze większy. Wmawiać 4 lata Polakom, że Putin zabił Lecha Kaczyńskiego, po to, żeby zostać zastępcą jego pierdolniętego brata, szefa partii, która właśnie przez te pierdoły po raz kolejny ujebie wybory...

widać ze jesteś człowiekiem obeznanym w swiecie

Brawo
Zgłoś
Demodeus 2014-05-01, 12:44
Przestańcie już pisać o Bęgowskim, bo to go, jako obiekt lewicowych zamiłowań, raczej umacnia na stołku. Jeśli każdy miałby go w dupie, to prawdopodobnie straciłby pracę po prostu jako słaby polityk.
Zgłoś
znawca 2014-05-01, 13:01 6
Demodeus napisał/a:

Przestańcie już pisać o Bęgowskim, bo to go, jako obiekt lewicowych zamiłowań, raczej umacnia na stołku. Jeśli każdy miałby go w dupie, to prawdopodobnie straciłby pracę po prostu jako słaby polityk.

wolę pisać o Bęgowskim niż mieć go w dupie, ale co kto lubi
Zgłoś
S................i 2014-05-01, 13:19
Yyyy... On nie obciął sobie jaj. Jest tylko starym obleśnym zwyrodnialcem... No i starym obleśnym komunistą.
Zgłoś
BrainSeeker 2014-05-01, 14:10
xxSekiPlxx napisał/a:

Yyyy... On nie obciął sobie jaj. Jest tylko starym obleśnym zwyrodnialcem... No i starym obleśnym komunistą.

Ja nie myślę czy nazywanie go teraz komunistą jest właściwe, pomyśl sobie jak długo trwałaby jego kariera za komuny... trafiłby na jakieś łagry czy ki chuj i by skończył gwiazdorzyć.
Zgłoś
zalozesenonto 2014-05-01, 14:56
to moje pierwsze piwo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem