📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz Ciebie na tiktoki jebło? Halman uspokój się nie daj się ponieść emocjom da chuja wafelka
XTralala napisał/a:
Teraz Ciebie na tiktoki jebło? Halman uspokój się nie daj się ponieść emocjom da chuja wafelka
Pomyliły mu się portale, tam też ma konto vip
takie mocne by swiat to ogladal, ja pierdole
Takie mamy społeczeństwo, tzw minealsów. Tik-tok, youtuberzy, instragamerzy. Wcześniej pokolenie emo, jeszcze wcześniej pokolenie neo (neostrada). Nie boję się napisać - to rodzice takich skurwiałych obywateli wychowują.
Wychowywałem się w czasie bez tych technologii. Uczyłem się z książek i wiedzy nauczycieli i profesorów. To co od nich otrzymałem i własnego dotychczasowego doświadczenia i rozwoju nauki (tak - wiedzę aktualizuję) przekazuję moim córkom (11 i 17 lat).
System edukacji już dawno leży, uczą (dosadniej- wpajają) tego co mają w programie, aby potem tę wiedzę uzupełniać na płatnych korkach.
One korzystają z tych idiotycznych portali i śmieją się oglądając tych przygłupów.
Reasumując - jako rodzic dbaj o swoje dzieci, naucz tego co sam się nauczyłeś, rozmawiaj z dzieckiem, tłumacz, dyskutuj, naucz ciężkiej pracy za młodu. To zaowocuje.
Wychowywałem się w czasie bez tych technologii. Uczyłem się z książek i wiedzy nauczycieli i profesorów. To co od nich otrzymałem i własnego dotychczasowego doświadczenia i rozwoju nauki (tak - wiedzę aktualizuję) przekazuję moim córkom (11 i 17 lat).
System edukacji już dawno leży, uczą (dosadniej- wpajają) tego co mają w programie, aby potem tę wiedzę uzupełniać na płatnych korkach.
One korzystają z tych idiotycznych portali i śmieją się oglądając tych przygłupów.
Reasumując - jako rodzic dbaj o swoje dzieci, naucz tego co sam się nauczyłeś, rozmawiaj z dzieckiem, tłumacz, dyskutuj, naucz ciężkiej pracy za młodu. To zaowocuje.
dogip napisał/a:
To zaowocuje.
ty im tego zabraniasz a ja jestem pewien że córeczki tym bardziej chciałby być np youtuberkami gdzie pierdolą o niczym (np że były dziś na zakupach w galerii) i mają swoje wierne fanki i co gorzej jakiś podejrzanych fanów wpłacających im pieniądze żeby sie czuły zobowiązane
Halman napisał/a:
ty im tego zabraniasz a ja jestem pewien że córeczki tym bardziej chciałby być np youtuberkami gdzie pierdolą o niczym (np że były dziś na zakupach w galerii) i mają swoje wierne fanki i co gorzej jakiś podejrzanych fanów wpłacających im pieniądze żeby sie czuły zobowiązane
Jeszcze raz przeczytaj to co napisałem. Nie zabraniam. One same widzą debilizm tego świata i nie chcą w to wchodzić. Dlaczego? Bo mają rodziców, którzy nimi potrafią się zająć i zachęcić do odkrywania świata takim jakim jest (podróże, nauka przez zabawę), a nie życia w wirtualnym świecie. Wystarczy tylko od małego zachęcać do odkrywania.
You could see it coming
Można było zobaczyć, że nadchodzi
Można było zobaczyć, że nadchodzi
Piwo za tiktoka
Ona ma dobrze dawać, po to ją stworzono.
dogip napisał/a:
Jeszcze raz przeczytaj to co napisałem. Nie zabraniam. One same widzą debilizm tego świata i nie chcą w to wchodzić. Dlaczego? Bo mają rodziców, którzy nimi potrafią się zająć i zachęcić do odkrywania świata takim jakim jest (podróże, nauka przez zabawę), a nie życia w wirtualnym świecie. Wystarczy tylko od małego zachęcać do odkrywania.
Ale jakby ci 4 latek zarabiał 20 mln USD rocznie na filmikach z rozpakowywaniem zabawek ( jak np chiński gowniak ) to byś zmienił zdanie. Czy też byś mu zabronił?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów