Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zielony, równo przystrzyżony trawniczek, żadnych ogrodzeń i zasieków. Fajna okolica, tylko ludzie jacyś poj🤬i.
Baronessa napisał/a:
Ładne domki z kartonów. Jakaś lepsza dzielnia.
Patologia to nie miejsce, to stan umysłu.
kurde bele jakby zainstalować kamerki naokoło to można by troche grosza zarobić ze streamingu
(i jeszcze do tego zakłady który przygłup wygra
)

Siriuz napisał/a:
Zielony, równo przystrzyżony trawniczek, żadnych ogrodzeń i zasieków. Fajna okolica, tylko ludzie jacyś poj🤬i.
Smoluchoza - rozprzestrzenia się drogą kropelkową i atakuje słabsze, ludzkie organizmy.
Pieszczoch25 napisał/a:
Jaki to kraj? Napewno nie Hameryka bo nie widzę żadnej małpy.
Małpy brak, ale rednecki są. Więc pewnie Murica.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie