📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patomamusia wybiegła bronic patocórki
Zielony, równo przystrzyżony trawniczek, żadnych ogrodzeń i zasieków. Fajna okolica, tylko ludzie jacyś pojebani.
a o co poszło, która pizda się puściła i z kim ?
Baronessa napisał/a:
Ładne domki z kartonów. Jakaś lepsza dzielnia.
Patologia to nie miejsce, to stan umysłu.
GTA Real mod? BALLAS VS GROVE?
Jaki to kraj? Napewno nie Hameryka bo nie widzę żadnej małpy.
kurde bele jakby zainstalować kamerki naokoło to można by troche grosza zarobić ze streamingu
(i jeszcze do tego zakłady który przygłup wygra
)

Siriuz napisał/a:
Zielony, równo przystrzyżony trawniczek, żadnych ogrodzeń i zasieków. Fajna okolica, tylko ludzie jacyś pojebani.
Smoluchoza - rozprzestrzenia się drogą kropelkową i atakuje słabsze, ludzkie organizmy.
Pieszczoch25 napisał/a:
Jaki to kraj? Napewno nie Hameryka bo nie widzę żadnej małpy.
Małpy brak, ale rednecki są. Więc pewnie Murica.
Dotknąłbym ją moim nietoperz

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów