📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież ona nie użyła jego prawdziwej szczoteczki! Wyraźnie powiedziała to pod koniec nagrania!
klaciorz napisał/a:
Nie wiem co emotka "samobój" ma wspólnego z tym filmem.
Ktoś tu chyba chciał dostać buffa 10 do piw
Za dużo gier internetowych cieciu. Wyjdź na dwór bo przyrośniesz do kompa
@upy
Sam jesteś tępy. Jakbyś przynajmniej łaskawie zobaczył filmik do końca albo zapoznał się - z tak enigmatycznym chyba dla Ciebie - językiem angielskim, to bys wiedział że to nie była prawdziwa szczoteczka tego kolesia -.-
Sam jesteś tępy. Jakbyś przynajmniej łaskawie zobaczył filmik do końca albo zapoznał się - z tak enigmatycznym chyba dla Ciebie - językiem angielskim, to bys wiedział że to nie była prawdziwa szczoteczka tego kolesia -.-
Ludzie... przecież ona nie robiła tego jego szczoteczką jak już powiedział telagrin. Przynajmniej wesoło mieli, a drzwi nowe można wstawić Nie wyglądali na takich, których na nowe nie stać
kurde liczyłem z początku na mega cepa w sumie do końca na niego liczyłem ale z happy endem bajka fajnie że ludzie w miłości robią sobie psikusy
joke :|
joke :|
Inteligencja obydwu poraża, szczególnie pani zabawnej!
zamiast w drzwi mogl jej przykurwic, bynajmniej nie bylo by szkoda
koleś ma jakieś problemy emocjonalne. normalny facet skończył by myć zęby i olał jej kiepski żart.
skad wiecie, że to nie była jego szczoteczka może jak zobaczyła, jaki jest wkuriowny ten typ to nagle stwierdziła "ooooo robi się gorąco lepiej ściemnie, że to nie była jego bo już do końca życia z kuchni nie wyjde" to, że ona mówi to nie znaczy, że tak jest z babami zawsze tak mówią "tak" myślą "nie" to chuj wie co ona myśli mówiąc "to nie twoja szczoteczka"
koleś ma jakieś problemy emocjonalne. normalny facet skończył by myć zęby, wyrzuciłby szczoteczkę i całą sprawę olał bo zawracania dupy nie warta.
Linekk napisał/a:
Tyś chyba nie Polak, wyszpachlować, zamalować.
Ja Polak, tylko oni z importu, więc pewnie drzwi wymienią.
Ja bym tam pewnie jakiś plakat przypierdolił
@gumol Faktycznie, zapomniałem o kobiecym jadzie fałszywości używanym do osiągnięcia celu Grunt, że to nie moja szczoteczka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów