📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
albo fake albo ta dziewczyna robi co chwile jakis dowcip chłopakowi bo to ten sam którego budzi takim dźwiękiem a nie chce mi się szukać i on sie tak zrywa i ją obejmuje
SebaKing napisał/a:
Tępa suka, ja bym jej przyjebał na wstępie i nie byłoby dżołku
Po pierwsze: zesrał byś się i śmiał razem z nią bo byś się bał postawić.
Po drugie:
fakin tujlet
Wreszcie nie jakiś pieprzony damski bokser i nie podniósł na nią ręki.
Brawo.
Nie zazdroszczę twojej dziewczynie, której, z takim charakterem pewnie nie masz (no, chyba, że masochistka i uzależnia się od swojego kata) albo mieć nie będziesz czego ci życzę z całego serca. (Nie wolno obrażać innych użytkowników a zatem nic więcej nie napiszę).
Oczywiście.
Z tym, że pewnie wszyscy obejrzeli z połowę filmiku i już ją od suk itd.
Kur*ica mnie trafia.
Oglądajcie całość i wtedy komentujcie albo darujcie se.
Kolejny damski bokser.
A może na przywitanie byś jej zajebał żeby od początku wiedziała, gdzie jej miejsce w hierarchii?
- Cześć.
- Cześć.
- Jak masz na imię?
- Karolina.
- Ja Stefan.
I jeb w twarz Karolinie.
Brawo.
kucopony napisał/a:
odrazy by hulk smash poleciał na brode tej laski jakby mi to pokazała ....
Nie zazdroszczę twojej dziewczynie, której, z takim charakterem pewnie nie masz (no, chyba, że masochistka i uzależnia się od swojego kata) albo mieć nie będziesz czego ci życzę z całego serca. (Nie wolno obrażać innych użytkowników a zatem nic więcej nie napiszę).
telagrin napisał/a:
Przecież ona nie użyła jego prawdziwej szczoteczki! Wyraźnie powiedziała to pod koniec nagrania!
Oczywiście.
Z tym, że pewnie wszyscy obejrzeli z połowę filmiku i już ją od suk itd.
Kur*ica mnie trafia.
Oglądajcie całość i wtedy komentujcie albo darujcie se.
SebaKing napisał/a:
Tępa suka, ja bym jej przyjebał na wstępie i nie byłoby dżołku
Kolejny damski bokser.
A może na przywitanie byś jej zajebał żeby od początku wiedziała, gdzie jej miejsce w hierarchii?
- Cześć.
- Cześć.
- Jak masz na imię?
- Karolina.
- Ja Stefan.
I jeb w twarz Karolinie.
po pierwsze to jest sadistic.pl
po drugie powinien jej przyjebać
po trzecie jak się nie podoba to wypierdalać na inny portal a nie na sadistic.pl
po drugie powinien jej przyjebać
po trzecie jak się nie podoba to wypierdalać na inny portal a nie na sadistic.pl
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Brzydka jak dzień, chujowa fryzura i wkurwiający głos. Nic tylko wbić na pal.
Racja dupy z bajek lepsze
Turkusowa Dziewica napisał/a:
Nie pierdol, niby z jakiej racji miałbym jej nie przyjebać? Bo jest kobietą? I dony fuckin care, jak osobnik rasy ludzkiej jest skrajnie głupi, irytuje mnie bądź działa na moją niekorzyść niech się liczy z potencjalnym paniszmentem (tak, żeby było bardziej trvv).
Mamusia musi by z ciebie duma ,a jak nie to wpierdol co?
Na jego miejscu zerżnąłbym jej przyjaciółkę w gumce i przy seksie z nią pokazał nagranie, a potem jakby już się popłakała powiedział że przecież zmieniłem gumkę
Eeee, przyjebac to moze nie, ale ja mysle, ze jesli wchodzimy w tak wyrafinowane zarty, to dla zartu, w ramach riposty, moznaby ja zwiazac a ta szczoteczka powinna troszke poszorowac jej odbyt
Po co bić? Ja bym się spakował i wyszedł - bez słowa - potem zmiana maila, kom, gg i wszystkiego. Zero kontaktu do końca życia, a ona by sobie płakała i myślała dlaczego to zrobiła. To jest dopiero Sadistic a nie jakieś walenie w ryj.
Ale ona ma taki swwwwitaśny głosik taka tempa blondyneczka bez kitu:) ale facet pokazał ze jest opanowany ja osobiście to bym kurwicy dostał jak by mi ktoś takiego dowcipasa strzelił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów