📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
0:20 Kogoś poskładało na ulicy, a baba orgazmu od tego dostała Te Azjatki to niezłe wariatki
4 pasy w jedną stronę z betonowym separatorem, no genialne, nic tylko tam przebiegać...
selekcja naturalna w dobie techniki
Głupia pizda...
...ma co jej się należało! Wkurwia mnie jak piesi traktują drogę jak swoje kurwa królestwo. Jak jesteś uczestnikiem drogi to zachowuj się jak uczestnik. Uważaj, obserwuj, a nie leze jak krowa pod samochód.
...ma co jej się należało! Wkurwia mnie jak piesi traktują drogę jak swoje kurwa królestwo. Jak jesteś uczestnikiem drogi to zachowuj się jak uczestnik. Uważaj, obserwuj, a nie leze jak krowa pod samochód.
Ale się musiał zdziwić ten gość w czarnym sedanie. Spokojnie, na półsprzęgle posuwa się w korku, a tu nagle na maskę spada mu baba!
Zero instynktu samozachowawczego - po 4 pasy w każdą stronę, ona się zbliża do najszybszego pasa ruchu i nawet jej przez myśl nie przeszło, że ktoś tam może zapierdalać... nawet mi jej nie szkoda, mam nadzieję, że jak przeżyła to będzie musiała bezahlować za szkody.
I zerwało zasięg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów