📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Miał szczęście, że to nie jakieś pręty, byłby szaszłyk
elda1987 napisał/a:
No cóż, każdy krążek koło 12t, lina tego się nie mocuje
Ja to bym szukał łańcucha hartowanego z 15 mm przynajmniej o.O
No kto by sie kurwa tego spodziewal?
Wysokie na 30 centymetrów kliny z obu stron i można od góry pasami spinać.
po pierwsze nie pionowo, a jak już pionowo to belki przed za i spięte razem krążki
Takie krążki z reguły ładuje się na muldę (naczepa z kanałem po środku). Do tego dwie belki mocowane pionowo w ramę naczepy przed każdym krążkiem plus 4-6 pasów lub łańcuch. Krążek na filmie mały ok 8t większy 15t. Poniżej przykład prawidłowego mocowania...
Wiewór napisał/a:
Jak ziemia długa i szeroka kierowcy ciężarówek to matoly.
Ten znowu swoje. Przyznaj się gdzie pracujesz, że tak Ci za skórę zaleźli?
Smokw napisał/a:
Ten znowu swoje. Przyznaj się gdzie pracujesz, że tak Ci za skórę zaleźli?
Spokojnie, pewnie spedytor.
Pierwszy raz jak wiozłem bębny na kable (pic niżej) to byłem obsrany na fioletowo na łuku w Hiszpanii. Droga zwykła gdzie 89kmh spokojnie pojechałbym i nie było problemu, tak tam przy 80kmh musiałem zjechać na pas obok.
Dla tych, którzy nie jeżdżą czymś cięższym - hamowanie już na łuku to chujowy pomysł.
Cieszę się że nic jeszcze nie rozjebałem. Jak widać na filmiku bardzo zniszczyć sobie życie. Jedno hamowanie zweryfikuje to jak jest zabezpieczony ładunek.
Dlaczego spadło? przecież ostreczował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów