Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Za dużo TVN'u oglądacie chłopaczki. Poczytajcie chociaż sobie o sukcesach gospodarczych tego człowieka, wszyscy pierdolą jaki to on zły, ale poparcie społeczeństwa jakoś ma. Rosjanie sami mówią, że żyje im się lepiej i taka jest prawda wy ograniczone do przyjmowania papki medialnej debile.
To samo jest w Polsce, narzekają wszyscy na rząd, na Tuska i wszystkich innych.
Oczywiście prawie cały rząd to złodzieje i skurwiele, ale prawdę powiedzcie - kiedy w Polsce było lepiej niż teraz?
Wskaż mi dyktaturę z ostatnich 100 lat która była "dobra".
Miklos Horthy - regent Królestwa Węgier, sprawowa władze czysto dyktatorską.
Podliczmy więc:
Kadaffi- zarżnęli go ziomale.
Asad- faktycznie stabilna sytuacja
Chile z Pinochetem- przeszłość
II RP- padła i tyle
Lichtenstein- liczba ludności taka, że nie było by nawet komu rewolucji robić , osiedle na którym mieszkałęm swego czasu miało więcej więc przykład z cipy.
Kadaffiego zarżnęli Amerykanie i podjudzana przez nich część ludności bo wolał handlować ropą z Chinami, a transakcji z zachodem nie chciał przeprowadzać w dolarach. Libia była bogatym krajem za jego rządów.
Asad rządzi na świeckie standardy i nie chce oddać władzy bojownikom islamskim. Ugrupowań islamskich jest tam kilka, jakby oddał władzę w ręce ludu byłby drugi Afganistan, a Syria trzymała się dobrze i nie biedowała.
To, że II RP "upadła i tyle" to żaden argument. Marszałek obronił kraj przed przeważającą czerwoną falą, która mogła zalać Europę jeszcze przed wojną, a II RP upadłą po jego śmierci.
Asad rządzi jak każdy inny kacyk w tamtym kawałku świata, też go rodacy niebawem zajebią albo spieprzy za granicę. Rodacy to pewnie ten "wdzięczny lud".
Jest to argument. Dowodzi po prostu, że żadna dyktatura nie jest trwała. Marszałek się skasztanił, przypadkiem wygrał wojenkę polsko-bolszewicką (i to nie do końca on tzn na pewno nie sam ) ale o tym jaki burdel w kraju panował i o tym jak zdobył władzę to jakoś mniej się mówi. No i ostatecznie to po owocach ich poznacie .
Nie przegrają . Poproszę o przykład jakiegoś państwa które ostatnio ochoczo przeszło z demokracji na dyktaturę.
Oczywiście król może być głupi, tylko w przypadku monarchii krajem rządzi wtedy jeden debil, a nie 460, którzy pchają wózek w przeciwne strony
No i o tym włąsnie mówię. Jak pcha jeden w stronę przepaści to się do niej dopcha ten wózek. Jak 230 ciągnie w stronę przepaści a 230 w przeciwną to w ciągu jednej kadencji zadnym się być może nie uda. I to jest przewaga demokracji.
Zapomniałem dodać, że monarchia konstytucyjna chroni przed skrajnym debilizmem panującego
Nie ma czegoś takiego jak dobra dyktatura, może przez pierwsze lata, potem zmienia się to w tyranie.
Pierwszy byś trafił do gazu w takim poglądami.
Trzeba być kompletnym idiotą, żeby tęsknić za jakąkolwiek dyktaturą.
A co do rządów Putina, to mając tyle gazu, ropy, diamentów i złota, to nawet Donald był by dobrym premierem.
Bo gospodarka jak kulała, tak kuleje dalej.
Ciekawe, bo kuce tak bardzo pragną rządów Korwina, który jest zwolennikiem dyktatury.
Kadaffi taki wspaniały, że właśni ziomkowie go zajebali? Umiłowany przywódca normalnie.
Dyktatury upadają. Wszystkie po prostu, być może jak "następca" będzie gorszy. Natomiast nie kojarzę żadnej nowożytnej demokracji która przekształciła się w dyktaturę. Odwrotnie- tak.
+
Aaa, Amerykanie zarżnęli Kaddafiego bo wolał z Chinami . Znaczy- wchodzimy w teorie spiskowe i światową dominację Żydów? To ja z tego bajkopociągu wysiadam, przykro mi .
Asad rządzi jak każdy inny kacyk w tamtym kawałku świata, też go rodacy niebawem zajebią albo spieprzy za granicę. Rodacy to pewnie ten "wdzięczny lud".
Jest to argument. Dowodzi po prostu, że żadna dyktatura nie jest trwała. Marszałek się skasztanił, przypadkiem wygrał wojenkę polsko-bolszewicką (i to nie do końca on tzn na pewno nie sam ) ale o tym jaki burdel w kraju panował i o tym jak zdobył władzę to jakoś mniej się mówi. No i ostatecznie to po owocach ich poznacie .
No tak, spisek, wszędzie spisek? Raczej fakty dobrze ukrywane. Ciekawe dlaczego wszyscy z zachodu lizali rowa Kadaffiemu - USA, Włochy, Francja itp. Natomiast jak wypierdolił z Libii koncerny spółek zachodnich, chciał zjednoczyć kraje arabskie, wprowadzić własną walutę itp, itd., to nagle został zabity. Pszypadek? Nie sondze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów