Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
repowski 2014-02-19, 10:21 4
Zgłoś
xaus 2014-02-19, 12:42 1
to nie rządy głąbie to dyktatura gimbusie
Zgłoś
JebaćCyganów 2014-02-19, 12:52 1
"dobre rządy" hahahaha
Zgłoś
Wittia 2014-02-19, 12:56 1
Co on potrafi robić? Człowieku, w jakim ty świecie żyjesz...?
Zgłoś
MrGizzy 2014-02-19, 12:58 2
hahhaha kurwa jaki gimbus. Tiaaa czym rządzić? Łagrami, karami, pałą? Pff jebać takie rządy. Takie rządy się obala a nie toleruje.
Zgłoś
CopRobo 2014-02-19, 13:04 163
Za dużo TVN'u oglądacie chłopaczki. Poczytajcie chociaż sobie o sukcesach gospodarczych tego człowieka, wszyscy pierdolą jaki to on zły, ale poparcie społeczeństwa jakoś ma. Rosjanie sami mówią, że żyje im się lepiej i taka jest prawda wy ograniczone do przyjmowania papki medialnej debile.
Zgłoś
b................o 2014-02-19, 13:06 9
Za Waldka zawsze piwo!

Zgłoś
Wittia 2014-02-19, 13:17 6
CopRobo, jak bardzo nie wiesz o czym ty piszesz.... To ty sobie poczytaj o każdym aspekcie jego rządzenia itp. A nie, jakaś pi*da ci oczy przykryła. Zatęskniłbyś za Polską nie raz, gdyby Cię na Ruś wysłali.
Zgłoś
MadFollower 2014-02-19, 13:29 8
Do wszystkich zjebanych użytkowników sadola, którzy się tutaj wypowiadali na mój temat nazywając mnie "gimbusem": Bolec wam w dupę, idźcie się pouczyć niedorozwoje. Dyktatura jest formą sprawowania rządów, a więc rządzenia.

A sam Putin jest ostrym skurwielem, ale rządzi twardą ręką, ot co miałem na myśli.
Zgłoś
Vilibert 2014-02-19, 13:32 49
CopRobo napisał/a:

Za dużo TVN'u oglądacie chłopaczki. Poczytajcie chociaż sobie o sukcesach gospodarczych tego człowieka, wszyscy pierdolą jaki to on zły, ale poparcie społeczeństwa jakoś ma. Rosjanie sami mówią, że żyje im się lepiej i taka jest prawda wy ograniczone do przyjmowania papki medialnej debile.

Specjalnie się zalogowałem, żeby dać piwo. Powtórzę to co wielu już pisało - Polsce potrzebny taki człowiek. Wziąłby za mordy głupich lewaków, zrobiłby porządek z mediami - myślę, że więcej mówiły by o tym co ważne nie pierdo*** takie głupoty jak o matce madzi czy trynkiewiczu. I na pewno nie pozwoliłby robić z Polski pośmiewiska.
W Rosji wiedzą, co to patriotyzm i nie ulegają chorym lewackim naukom zachodu. Trzymają się razem miedzy innymi dzięki niemu i świadomości narodowej, a nam bardzo tego brakuje.
Zgłoś
vass 2014-02-19, 13:55 7
Vilibert napisał/a:

Specjalnie się zalogowałem, żeby dać piwo. Powtórzę to co wielu już pisało - Polsce potrzebny taki człowiek. Wziąłby za mordy głupich lewaków, zrobiłby porządek z mediami - myślę, że więcej mówiły by o tym co ważne nie pierdo*** takie głupoty jak o matce madzi czy trynkiewiczu. I na pewno nie pozwoliłby robić z Polski pośmiewiska.
W Rosji wiedzą, co to patriotyzm i nie ulegają chorym lewackim naukom zachodu. Trzymają się razem miedzy innymi dzięki niemu i świadomości narodowej, a nam bardzo tego brakuje.

Pierwszy byś trafił do gazu w takim poglądami.
Trzeba być kompletnym idiotą, żeby tęsknić za jakąkolwiek dyktaturą.
A co do rządów Putina, to mając tyle gazu, ropy, diamentów i złota, to nawet Donald był by dobrym premierem.
Bo gospodarka jak kulała, tak kuleje dalej.
Zgłoś
satan696 2014-02-19, 14:05 20
przypominam, rosja ma prawnie wymog 50% bankow rosyjskich na rynku krajowy, podatek liniowy( placi kazdy dokladnie tern sam % dochodu a nie jak w polsce im bogatszy tym wiecej), zakazal homo-propagandy, obrotu dolarem hamburgerow, przegonil flote usa z morza srodziemnego oraz zapobiegl interwencji w syrii. Dla nas: powiedzial ze ukraina to sztuczny kraj z ziem miedzy innymi rosyjskimi oraz polskich. Pomijam fakt ich dlug publiczny jest mniejszy kilkakrotnie niz usa. Zly, dyktator... Car Rosji c: Tam jak sie nie robi problemow wladzy to respektuja twoje prawa.
Zgłoś
CNN 2014-02-19, 14:10 9
przyrównując Putina do poprzedniego władcy (Jelcyn) upadłej po rozpadzie radzieckim Rosji no to rządzi całkiem sensownie, ale tu większość przecież nie umie obiektywnie, bądź też z innych perspektyw oceniać prowadzenie państwa, bo przecież tzw. historyczny ból dupy nie pozwala. Ja osobiście bym wolał sensownego dyktatora niż liczyć się ze zdaniem każdego głąba w kraju. U nas to nawet obojniak w rządzie ma posadę, chaos totalny. Putin mimo że ma sporo za uszami i tak więcej zrobił dla narodu niż jakikolwiek inny władca w tej dekadzie.
Zgłoś
D................7 2014-02-19, 14:23
Dyktator sryktator. Przypominam jak odbywa się wybór głowy państwa w Rosji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem