Po 10 shotach to ja dopiero zaczynam się zbierać na imprezę. Ćwiarteczka to na rozgrzewkę...
A jakby to były shoty po 100ml
To było śmieszne przed floydem.
Nie, to nie było śmieszne. To było zabawne.
Nadal jest, jeśli ktoś nie jest idiotą i nie odrzuca nagle żartów, tylko dlatego, że jakiś przestępca, który usiłował wprowadzać do obrotu fałszywe pieniądze, nie żyje.
Czasem w dowcipach potrzebna jest logika, ale najczęściej stereotypy.
Popraw jeśli się mylę.
Proszę.
to znaczy ze co ? czarny jest lepszy bo nie pije ?
Na lekcji biologii nauczycielka przeprowadza eksperyment.
Ma trzy dżdżownice.
Pierwszą wkłada do wódki czeka... robal zdechł.
Drugą wkłada do papierosa czeka...robal zdechł.
Trzecią zaś wkłada do wody czeka...robal żyje i pani pyta Jasia:
- Jasiu jaki z tego wniosek?
- Kto pije i pali ten nie ma robali.
Nie, to nie było śmieszne. To było zabawne.
Nadal jest, jeśli ktoś nie jest idiotą i nie odrzuca nagle żartów, tylko dlatego, że jakiś przestępca, który usiłował wprowadzać do obrotu fałszywe pieniądze, nie żyje.
Czasem w dowcipach potrzebna jest logika, ale najczęściej stereotypy.
Proszę.
Nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi i odniosłeś się do swojego wyobrażenia a nie sensu tego, co napisałem.
Co do zabawne/śmieszne... Bralczyk mógłby przyznać Ci rację, choć nie jestem pewien czy w pełni.
W lany poniedziałek ze śwagrem wyjebaliśmy 0,7 we dwóch, to ledwo co humor sie nam poprawił, a ważę 76 kilo. Wieczorem z nudów do piwnicy poćwiczyć poszedłem, to rekord na podciąganie piznął żem. 30 kilo obciążenia na 5 powtórzeń.
Wóda to STOCK. Polecam, zero kaca wchodzi jak kompot.
Serio... To było śmieszne przed floydem. Teraz zdaje się, że już tak normalnie nie jest i memy tego typu śmieszą ludzi nie aktualizujących sobie sytuacji.... Popraw jeśli się mylę.
Może nie zauważyłeś na jakiej stronie się znajdujesz - my tu mamy głęboko gdzieś polityczną poprawność czy inne wymysły "nowoczesnego" świata.
Wrzuta od biedy ujdzie, beka z czarnuchów zawsze na propsie. Natomiast co do 10 shotów (rozumiem, że cieniasy 250ml jak na załączonej focie), to chyba 50 kilogramowy chińczyk by tylko po tym zgonował...
W lany poniedziałek ze śwagrem wyjebaliśmy 0,7 we dwóch, to ledwo co humor sie nam poprawił, a ważę 76 kilo. Wieczorem z nudów do piwnicy poćwiczyć poszedłem, to rekord na podciąganie piznął żem. 30 kilo obciążenia na 5 powtórzeń.
Wóda to STOCK. Polecam, zero kaca wchodzi jak kompot.
Te shoty to taka gra słowna. Biały po 10 shotach czyli po kieliszkach alkoholu, a czarny po 10 shotach czytaj po strzałach z broni palnej.
Może nie zauważyłeś na jakiej stronie się znajdujesz - my tu mamy głęboko gdzieś polityczną poprawność czy inne wymysły "nowoczesnego" świata.
I czytanie ze zrozumieniem najwyraźniej też.
Chodziło mi o to, że mem się zdezaktualizowal bo odjebanie murzyna przez policję w USA budzi tyle kontrowersji obecnie, że niestety pewnie trzebaby zamienić w memie miejscami czarnego i białego...
Co to za wstawki!
To cię rozbawiło? Ja pierdole co za typ
Przecież to ani śmieszne tylko dno jakieś bez sensu pustka nie zero
Te piwa masz od swoich
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów