Streszczenie: Pies grzecznie czeka na właściciela przed sklepem. Ze sklepu wyłania się najebany gieroj i napierdala psem o samochód. Pies ucieka. Właściciel psa sprawdza na monitoringu w sklepie co się stało z psem. Gieroj dostaje oklep. Potem gieroj jeszcze fika do właściciela sklepu o to, że udostępnił nagranie na co reaguje właściciel psa soczystym pierdolnięciem butelką. Pies się odnalazł i ma się dobrze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gdyby zrobił to mojemu psu przysiegam na matke ,zrobiłbym tak sam butelka od Tyskiego w łape i rozpierdolił bym mu ryj,miał by z ryja papke, a mi nic by nie zrobili bo działałem pod wpływem emocjii i jestem niekarany
Nie mówie żeby zabic,bez przesady ale żeby do końca zycia patrzył w lustro i wiedział przez co ma cały ryj w bliznach
Nie mówie żeby zabic,bez przesady ale żeby do końca zycia patrzył w lustro i wiedział przez co ma cały ryj w bliznach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów