Streszczenie: Pies grzecznie czeka na właściciela przed sklepem. Ze sklepu wyłania się najebany gieroj i napierdala psem o samochód. Pies ucieka. Właściciel psa sprawdza na monitoringu w sklepie co się stało z psem. Gieroj dostaje oklep. Potem gieroj jeszcze fika do właściciela sklepu o to, że udostępnił nagranie na co reaguje właściciel psa soczystym pierdolnięciem butelką. Pies się odnalazł i ma się dobrze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No dobra... wszystko pięknie, ładnie, ale co z Konstytucją...???
Kurwa ale przegryw życiowy. Chciał dojebać komuś słabszemu a go obili i zeszmacili.
Najpierw znalazł słabszego psa... dostał wpierdol. Chciał sobie poprawić humor i doskoczył słabszego sprzedawce... znowu dostał wpierdol. Ciekawe ile jeszcze butelek przyjął na banie zanim zrozumiał, że podjazdy mu nie wychodzą.
-Ernest Hemingway
Najpierw znalazł słabszego psa... dostał wpierdol. Chciał sobie poprawić humor i doskoczył słabszego sprzedawce... znowu dostał wpierdol. Ciekawe ile jeszcze butelek przyjął na banie zanim zrozumiał, że podjazdy mu nie wychodzą.
Za mało dostał - nie jestem z tych, co stawiają zwierzęta nad ludźmi, ale za brutalne traktowanie spokojnego, nikomu nie przeszkadzającego psa, Kacap powinien dostać kompletne przemeblowanie ryja. Tak, żeby na przyszłość wiedział, że w ogólnym rozrachunku więcej wart od tego psa na pewno nie jest.
Bo to jest pies zaczepno-obronny.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Rosja, Indie, Chiny i Brazylia to patolka, przerąbane się tam urodzić.
To dzisiaj drugi najlepszy film tygodnia zaraz po wędzonych da silvach z filmu powyżej
Moim zdaniem wszystko fajnie i w ogóle dobrze zrobił, ale mógł poczekać aż wyjdzie ze sklepu żeby ludziom dodatkowej roboty nie robić.
Skurwiela wyciągnąć ze sklepu i zostawić karetce do posprzątania. Szkoda że tekie ścierwo jeszcze musieli by później dotykać medycy ale zajebać go troszkę przesada.
jak ja nienawidzę śmieci którzy się znęcają nad zwierzętami.. całe szczęscie karma wróciła
Szkoda piwa na takiego skurwiela. Mógł mu po ludzku jebnąć łbem o posadzkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów