Więcej:
Więcej:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam jebaniutkiego pojęcia co to jest, choć jeśli działka jest niedaleko lasu to obstawiałbym rysia .
Ciekawy okaz.
Pytanie brzmi, co go tak ojebało?
To jest raczej kot, który spierdalając przed czymś co chciało go ojebać zaklinował się między deskami. To coś mając go jak na widelcu zaczęło opierdalać na żywca od dupy-strony (dlatego brakuje tylnych części ciała).
Ciekawy okaz.
no to teraz zaczynam się martwic :/
up rysiek to moze byl twoim przodkiem /kurwa rys ja pierdole dobrze ze nie łos
A widzisz. Mój dziadek Ryszard miał na imię. I faktycznie może i tylko może był moim przodkiem bo babcia grzeczną kobietą ponoć nie była
Chciałeś być złośliwy a trafiłeś w punkt cycku
To jest raczej kot, który spierdalając przed czymś co chciało go ojebać zaklinował się między deskami. To coś mając go jak na widelcu zaczęło opierdalać na żywca od dupy-strony (dlatego brakuje tylnych części ciała).
Ciekawy okaz.
Jak najbardziej sensowna hipoteza. Lis byłby zdolny do ojebania kota. Jeśli to kot. Ale chuj wie czy to kot.
@up, te oczodoły wydają mi się za duże jak na kota, ale nie jestem ekspertem.
Koty takie mają
Tak, jestem pato.
Ty na tą działkę raz na 10 lat chodzisz? Tam musiało dobrze jebać jak się rozkładał.
Kot. Czas: co najmniej rok. Przyczyna: nie da się precyzyjnie określić bez szczegółowych oględzin
Tak, jestem pato.
Ty na tą działkę raz na 10 lat chodzisz? Tam musiało dobrze jebać jak się rozkładał.
na licho co tam wchodzę(zimą wcale), bo schodów brak. Stare budownictwo, po dziadku jeszcze. No i okien brak z jednej i drugiej. Przewiew non stop
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów