Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Taka sytuacja śniadaniowa
cwejter • 2013-11-30, 12:27
Rozmawialiśmy sobie z mamą (ja 22 lata, mama 63) przy śniadaniu i nagle wyszło coś o tym, że dużo palę, pije i tak dalej:
(Mama) - Wy sobie zdrowie niszczycie takim imprezowaniem.
(Ja) - No co Ty mamuś, to właśnie ładnie konserwuje człowieka, zresztą jak będę chciał ładnie wyglądać w trumnie, to nakleisz mi taką tapetę i będzie git.
- Prędzej Ty mnie ujrzysz w trumnie!
- Jak już to w urnie, wsypie Cię do doniczki i zasadzę jakieś śmieszne drzewko.
- To już lepiej wsyp mnie do piaskownicy, żeby dzieci mogły pobawić się z babcią czasami.

MW - Materiał własny
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
CFSD_89 2013-11-30, 16:27 3
Chuj Wam do tego czy ktoś ma 20, 30 czy 50 lat. Może jego mama chciała mieć dziecko 20 lat wcześniej ale mimo prób chuja się dało, albo nie miała faceta który był by dobrym ojcem ? Albo po prostu uznała to za dobry moment.

W większości tak czy siak będziecie patrzeć na śmierć własnych rodziców, więc co różnica czy w tym momencie będziecie mieć 30 lat czy 50...
Zgłoś
kasztan93 2013-11-30, 16:34 3
@2up Mam 20 lat, jestem w ciąży - dla mnie to nie zrujnowanie kariery Tylko wielkie i planowane szczęście.

A co kogo obchodzi wiek matki - jak jest zajebista to niech ma i 100
Zgłoś
cwejter 2013-11-30, 17:49 2
tomek1491 napisał/a:

Mama 63
Ty 22
63-22 = 41
Według badań kobiety po 40 w większym stopniu narażone są na urodzenie dziecka z zespołem downa.
resumując, witamy Cię Maćku na sadisticu

Ci, co czytali wiedźmina wiedzą co to jest "Dziecko Niespodzianka"

Swoją drogą w klanie całkiem fajny klimacik panuje, jak jest przerwa na planie, to wszyscy kurwią gibony, ale Rysiu zawsze ciśnie, żeby zajebać blubę.

zresztą specjalnie napisałem ile mamy lat, żebyście mieli beke, sadolki
Zgłoś
Camel_06 2013-11-30, 19:20 2
Piwko. Moja mama też miała poczucie humoru.
Zgłoś
toya14 2013-11-30, 20:06
ale masz starą starą
Zgłoś
Kristoff 2013-11-30, 20:10 9
co jak co, ale od matek to się odpierdolcie, nie ważne kiedy urodziła, w wieku 20 czy 50 lat, matka to matka, jeżeli nie jest z jakiegoś patologicznego środowiska to kocha się nad życie i trzeba być naprawdę nieszczęśliwym zjebem, aby wypominać innym, że jego matka tego urodziła w wieku 20, tego w wieku 40, tak Avalanger Ciebie mam na myśli. Matczyna miłość jest bezgraniczna bez względu ile ma lat. Twoja matka urodziła Cię w wieku 21 lat, złamałeś jej karierę zawodową, tzn byłeś wpadką i w ten sposób wylewasz frustracje? żadna szanująca matka nie powie, że dziecko złamało jej karierę zawodową, a skoro tak było, to może nie miała wsparcia od Twojego ojca, nie wnikam, ale odpierdol się od matek innych. Najbardziej rozbawił mnie Twój tekst, o zapewnieniu wiktu, no kurwa, faktycznie młoda mamusia jest w stanie zapewnić dziecku większą stabilizacje...wcześniej coś pierdoliłeś o złamanej karierze, sam sobie wyciągnij wnioski i czytaj to co piszesz. Reasumując, niestety matka ma taką samą śmiertelność w wieku 25 lat czy 40lat, nie chroni ją jakiś super protektor i umrzeć może w każdej chwili, jak każdy.
według Twojej teorii z dupy wyjętej, każdy wiek jest nieodpowiedni na posiadanie dziecka, w wieku 20lat, przerwane studia matki, nieodpowiednie warunki materialne, potem studia, praca więc mało czasu dla swojej pociechy, z kolei w wieku 40lat, mama stara, brak werwy. ja pierdole, sam niewierze, że takie wnioski wyciągnąłeś, ale cóż być może "Tacy jak Ty" już tak mają.
Zgłoś
kasztan93 2013-11-30, 23:52 3
Kristoff napisał/a:

co jak co, ale od matek to się odpierdolcie, nie ważne kiedy urodziła, w wieku 20 czy 50 lat, matka to matka, jeżeli nie jest z jakiegoś patologicznego środowiska to kocha się nad życie i trzeba być naprawdę nieszczęśliwym zjebem, aby wypominać innym, że jego matka tego urodziła w wieku 20, tego w wieku 40, tak Avalanger Ciebie mam na myśli. Matczyna miłość jest bezgraniczna bez względu ile ma lat. Twoja matka urodziła Cię w wieku 21 lat, złamałeś jej karierę zawodową, tzn byłeś wpadką i w ten sposób wylewasz frustracje? żadna szanująca matka nie powie, że dziecko złamało jej karierę zawodową, a skoro tak było, to może nie miała wsparcia od Twojego ojca, nie wnikam, ale odpierdol się od matek innych. Najbardziej rozbawił mnie Twój tekst, o zapewnieniu wiktu, no kurwa, faktycznie młoda mamusia jest w stanie zapewnić dziecku większą stabilizacje...wcześniej coś pierdoliłeś o złamanej karierze, sam sobie wyciągnij wnioski i czytaj to co piszesz. Reasumując, niestety matka ma taką samą śmiertelność w wieku 25 lat czy 40lat, nie chroni ją jakiś super protektor i umrzeć może w każdej chwili, jak każdy.
według Twojej teorii z dupy wyjętej, każdy wiek jest nieodpowiedni na posiadanie dziecka, w wieku 20lat, przerwane studia matki, nieodpowiednie warunki materialne, potem studia, praca więc mało czasu dla swojej pociechy, z kolei w wieku 40lat, mama stara, brak werwy. ja pierdole, sam niewierze, że takie wnioski wyciągnąłeś, ale cóż być może "Tacy jak Ty" już tak mają.

Popieram w 100%. Dodam tylko, że nie trzeba rezygnować ze studiów żeby mieć czas dla maluszka
Zgłoś
Avalanger 2013-12-01, 14:05 1
@kasztan93 : Brawo, gratuluję z całego serca! Jeśli dziecko jest na dodatek zdrowe, to nie wyobrażam sobie większego szczęścia...

Mówiąc o 'złamanych karierach zawodowych' pisałem o odsetku ludzi z wielkich miast, dla których dziecko byłoby katastrofą. Nie generalizuję, lecz niektórzy są zbyt tępi, żeby to zrozumieć.

Zaczynamy :

Kristoff napisał/a:

co jak co, ale od matek to się odpierdolcie, nie ważne kiedy urodziła, w wieku 20 czy 50 lat, matka to matka, jeżeli nie jest z jakiegoś patologicznego środowiska to kocha się nad życie i trzeba być naprawdę nieszczęśliwym zjebem, aby wypominać innym, że jego matka tego urodziła w wieku 20, tego w wieku 40,

A czy ja komukolwiek coś wypominam? Otóż NIE!
Po prostu dla mnie macierzyństwo w pewnym wieku, w odniesieniu dla dziecka, jest mniej sensowne niż w okresie młodości. Nawet natura buntuje się ciąży w późnych latach, grożąc różnymi komplikacjami i zwiększeniem szans na "defekty" dziecka.

Prawdziwa miłość matczyna zaś na pewno barier nie zna i nie twierdzę, że jest inaczej.
Po pierwsze i ostatnie : Nigdy nie miałem i nie będę miał okazji być matką, Ty również nie. Mieliśmy jedynie okazję jej zaznać, i jest to najpiękniejsze, co może dla nas istnieć w życiu. Nigdzie, z nikim nie zdobędziesz takiej więzi, jaka łączy Cię z Twoją rodzicielką.

i TAK, twierdzę, że 50letnia kobieta będzie miała de facto mniej wigoru od 20latki, w zabawach z dzieckiem, podejściem do niektórych spraw i wychowawczych.

[color=red]Dziecko będzie musiało szybciej dojrzeć, szybciej będzie musiało rodzicami się opiekować.

Ale co ja tam mogę wiedzieć, w końcu TY jesteś specem.

Kristoff napisał/a:

Matczyna miłość jest bezgraniczna bez względu ile ma lat. Twoja matka urodziła Cię w wieku 21 lat, złamałeś jej karierę zawodową, tzn byłeś wpadką i w ten sposób wylewasz frustracje? żadna szanująca matka nie powie, że dziecko złamało jej karierę zawodową, a skoro tak było, to może nie miała wsparcia od Twojego ojca, nie wnikam, ale odpierdol się od matek innych.

Wróćmy do mojej wypowiedzi :

Cytat:

Moja mama urodziła mnie w wieku 21lat - w tych czasach brzmi jak zrujnowanie kariery zawodowej, za PRLu jeszcze, to było normalne,

~~ Jeszcze raz, bo widzę, żeś lekko niekumaty, albo stosujesz podjazd do mojej osoby, próbując mnie wkurwić, co Ci średnio wychodzi :

W tych czasach brzmi TO jak zrujnowanie kariery zawodowej

---
Na nasze : W XXI wieku, dla niektórych ludzi, taka młoda ciąża brzmi jak załamanie życia.

UNDERSTAND?

Dla Twojej jebanej informacji, moja mama po urodzeniu mnie kontynuowała studia, z pomocą mojego ojca zdała je, godząc macierzyństwo z edukacją, dzięki czemu i po dużej części ja wyszedłem na ludzi.
W TAMTYCH czasach, zwłaszcza na ziemiach polskich, coś takiego jak "życie zawodowe" nie istniało, najważniejsza była RODZINA.

Nie to co dzisiaj, czego przykładem mamy w Eurokołchozie czy u ciapatych. Ile aborcji jest dokonywanych codziennie?
Aż przykro to sprawdzać w statystykach, które i tak są zaniżone...

Kristof napisał/a:

Najbardziej rozbawił mnie Twój tekst, o zapewnieniu wiktu, no kurwa, faktycznie młoda mamusia jest w stanie zapewnić dziecku większą stabilizacje...wcześniej coś pierdoliłeś o złamanej karierze, sam sobie wyciągnij wnioski i czytaj to co piszesz.

Pisałem Ci wcześniej, źle zrozumiałeś akapit z tą "karierą".

Kristof napisał/a:

Reasumując, niestety matka ma taką samą śmiertelność w wieku 25 lat czy 40lat, nie chroni ją jakiś super protektor i umrzeć może w każdej chwili, jak każdy.

Zgadzam się.

Kristof napisał/a:

A Ty ciągle i ciągle i ciągle lecisz tokiem wyskutej teorii.

Dla jasności, pisałem już o tym, że natura zaprogramowała nas na rodzenie dzieci w wieku 20-25 lat i JA, jeśli tylko się uda, zamierzam się w tym trzymać. Dla mnie studia nie są ważne, a przy potrzebie wychowania dziecka, są niczym. Co innego z pracą, jednak jeśli się naprawdę chce, to się złoty środek odnajdzie.

REASUMUJĄC:
Jestem zdecydowanie za rodzeniem dzieci w młodym wieku, jednak osobiście chciałbym wpierw zapewnić takowemu jak najlepsze warunki - to chyba oczywiste. Myślę, że do 30stki spokojnie każdy z nas powinien się ustabilizować, i to jest jeden z ostatnich dzwonków.
Kobiety rodzące dzieci po 40 roku życia są takimi matkami jak wszystkie inne, jednak...

Dziecko 20lat - mama 60-65.. To dla mnie osobiście coś bardzo smutnego. Kochałbym ją ponad życie, jednak ojciec odchodzący w tak młodym wieku, dziecko osierocone w wieku max 40lat?

Niech nam wszystkim dopisze los, by cieszyć się rodzicami jak najdłużej.
Amen.
Zgłoś
kasztan93 2013-12-01, 14:33 2
Avalanger napisał/a:

[color=white]@kasztan93 : Brawo, gratuluję z całego serca! Jeśli dziecko jest na dodatek zdrowe, to nie wyobrażam sobie większego szczęścia...

Mówiąc o 'złamanych karierach zawodowych' pisałem o odsetku ludzi z wielkich miast, dla których dziecko byłoby katastrofą. Nie generalizuję, lecz niektórzy są zbyt tępi, żeby to zrozumieć.

Dziękuję Rzadko się dostaje gratulacje od nieznajomych, częściej pocisk, że jestem za młoda i gówno wiem o życiu i że pewnie utrzymują mnie rodzice i będę robić na kasie, bo pewnie studia to dla mnie za dużo i dlatego zdecydowałam się na brzuch Dlatego dziękuję podwójnie
Zgłoś
cichutko 2013-12-01, 16:40
W późnym wieku kobiety rodzą debili albo geniuszy. Nie wiem, jak jest w tym przypadku.
Zgłoś
Avalanger 2013-12-01, 21:29 1
kasztan93 napisał/a:

Dziękuję Rzadko się dostaje gratulacje od nieznajomych, częściej pocisk, że jestem za młoda i gówno wiem o życiu i że pewnie utrzymują mnie rodzice i będę robić na kasie, bo pewnie studia to dla mnie za dużo i dlatego zdecydowałam się na brzuch Dlatego dziękuję podwójnie

Ciąża to jeden z kilku tematów, na temat których niektórzy nie powinni mieć prawa głosu.
Ciekawe kto z początku nie korzysta z pomocy rodziców?

Prawda jest taka, że nie zrozumie tego ten, kto przez to nie przechodził. Tutaj jest sadistic i każdy chce zabłysnąć. Czym? Odpowiadam : głupotą.

Nie przejmuj się takimi dzieciakami/nieudacznikami. Za kilka lat zrozumieją, albo i nie. Rób dalej swoje i spraw, żeby Twoje dziecko miało najzajebistszych rodziców na świecie!
Zgłoś
kasztan93 2013-12-01, 22:14
Avalanger napisał/a:

Ciąża to jeden z kilku tematów, na temat których niektórzy nie powinni mieć prawa głosu.
Ciekawe kto z początku nie korzysta z pomocy rodziców?

Prawda jest taka, że nie zrozumie tego ten, kto przez to nie przechodził. Tutaj jest sadistic i każdy chce zabłysnąć. Czym? Odpowiadam : głupotą.

Nie przejmuj się takimi dzieciakami/nieudacznikami. Za kilka lat zrozumieją, albo i nie. Rób dalej swoje i spraw, żeby Twoje dziecko miało najzajebistszych rodziców na świecie!

Na szczęście nie muszę korzystać z pomocy mojej mamy, mam narzeczonego. Zresztą zabawne, bo nie decydowałabym się na dziecko bez odpowiedniego zaplecza i warunków.

A mały na bank będzie miał zajebistych rodziców
Zgłoś
kusturica 2013-12-04, 0:31
kasztan93 gratulacje!!!! szczęścia i zdrowia chociaż to sadol A mamuśka autora widać równa babka
Zgłoś
b7kj 2013-12-04, 3:44
@Avalanger

A czy ja napisałem coś o zazdroszczeniu, albo zwróciłem się do Ciebie bezpośrednio ? Na chuj od razu wyzywasz Wiem że anonimowość w sieci jest fajna ale trochę kultury, nawet na sadolu
Także uważam że dla kobiet z roczników dajmy na to 1970, urodzenie dziecka w wieku 20-21 lat to nie był kłopot i tak ciąże były planowane. Ale w poście zaznaczyłem przedział wiekowy 15-16 lat, a urodzenie dziecka w 1-2 klasie liceum chuja sie ma do planowania rodziny i jest ewidentną wpadką co nawet wtedy nie wróżyło świetlanej przyszłości. Sam jestem młodszy od rodziców o 24 lata, jest ok, moja obecnie 65-letnia babcia najmłodszego syna ma 20-letniego i co z tego ? Ano nic. Nikt sie nie rozwodzi nad tym że dziadek czy babcia mogą kopnąć w kalendarz, każdy się skupia na tym co jest teraz, korzysta się z tego co ma, i to jest w tym wszystkim najważniejsze.

Jak myślisz które dziecko będzie miało lepiej : takie które ma mamę starszą od siebie o 30-40 lat czy takie które ma mamę młodą ale na wczesną ciążę i dziecko, w mniej lub bardziej dosłowny sposób, zrzuca winę za blokadę rozwoju i kariery. Poza tym uważam że na dobrą sprawę, dziecko starszej pary w większości przypadków ma lepszy start w życie. Tacy rodzice już mają jakiś bagaż życiowy, być może odchowali już jakieś starsze dzieci, mają oszczędności, mogą po prostu pomóc. A taka 16-latka z niemowlakiem co powie za 15 lat? Nie stukaj się na imprezie bo sobie życie zmarnujesz ? (Nie generalizuję, sporo jest kobiet które biorą taką sytuację "na klatę" i starają się zapewniać dziecku jak najlepsze warunki, ale jednak najszersze jest grono takich które żałują że nie wyskrobały) . O to kurwa w tym wszystkim chodzi

P.S Jaką masz pewność że i Ty nie stracisz ojca czy matki za rok czy dwa ? (Oczywiście życzę Ci i Twoim rodzicom jak najlepiej)
Zgłoś
kasztan93 2013-12-04, 17:23
haldiria napisał/a:

kasztan93 gratulacje!!!! szczęścia i zdrowia chociaż to sadol A mamuśka autora widać równa babka

Dzięki, dzięki, jeszcze raz dzięki
Też się dziwiłam, że mi gratulują ciąży na sadolu a nie każą usuwać i dać relację z materiałem własnym
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem