Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Taka sytuacja śniadaniowa
cwejter • 2013-11-30, 12:27
Rozmawialiśmy sobie z mamą (ja 22 lata, mama 63) przy śniadaniu i nagle wyszło coś o tym, że dużo palę, pije i tak dalej:
(Mama) - Wy sobie zdrowie niszczycie takim imprezowaniem.
(Ja) - No co Ty mamuś, to właśnie ładnie konserwuje człowieka, zresztą jak będę chciał ładnie wyglądać w trumnie, to nakleisz mi taką tapetę i będzie git.
- Prędzej Ty mnie ujrzysz w trumnie!
- Jak już to w urnie, wsypie Cię do doniczki i zasadzę jakieś śmieszne drzewko.
- To już lepiej wsyp mnie do piaskownicy, żeby dzieci mogły pobawić się z babcią czasami.

MW - Materiał własny
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
piotrek1022 2013-11-30, 14:48 109
masz starą mame
Zgłoś
mazurpl 2013-11-30, 14:48 16
Oj chyba wpadką byłeś, Cwejterze.
Zgłoś
KarolCarmel 2013-11-30, 14:49 5
@up
i prawdopodobnie jest wpadką

edit: kurwa, niech cie mazurpl
Zgłoś
tomek1491 2013-11-30, 14:55 53
Mama 63
Ty 22
63-22 = 41
Według badań kobiety po 40 w większym stopniu narażone są na urodzenie dziecka z zespołem downa.
resumując, witamy Cię Maćku na sadisticu
Zgłoś
krystiann90 2013-11-30, 14:59 5
tomek1491 napisał/a:

Mama 63
Ty 22
63-22 = 41
Według badań kobiety po 40 w większym stopniu narażone są na urodzenie dziecka z zespołem downa.
resumując, witamy Cię Maćku na sadisticu

A w ciąży była 2 sekundy tak? Ale co prawda długo zwlekała
Zgłoś
Kislowy_wampir 2013-11-30, 15:09 45
@up tomek1491

Ryzyko jest większe ale nie oznacza, że każdy narodzony maluch po 40 będzie miał zespół downa. No i widać, że nie którzy jeszcze gimnazjum nie skończyli skoro nabijają się z wieku jego Mamy.
Zgłoś
Mishon 2013-11-30, 15:12 5
Ma spoko matkę a wy spinacie:P
Zgłoś
trampolina 2013-11-30, 15:13
jezus, jaka stara rura
Zgłoś
mietek_zul 2013-11-30, 15:22 29
ale wy jestescie popierdoleni to szkoda slow, przypierdolic sie do goscia bo ma stara matke, nie kurwa wiecznie mlodzi sie odzywaja
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-11-30, 15:29 9
plejus napisał/a:

ale wy jestescie popierdoleni to szkoda slow, przypierdolic sie do goscia bo ma stara matke, nie kurwa wiecznie mlodzi sie odzywaja

Masz rację , a do tego gratulacje dla jego mamy za to że zdecydowała się na dzieciaka po czterdziestce .
Bo większości by się nie chciało na " starość "
Zgłoś
b7kj 2013-11-30, 15:39 57
Hejtują Ci co to od własnych matek są młodsi o 15,16 lat
Zgłoś
remi1982 2013-11-30, 16:01 17
Może i kobieta ma swoje lata. Ale posiada coś czego brak większości użyszkodnikom sadola, a mianowicie dystans do siebie. Łap piwo, tylko wypij z mamą.
Zgłoś
xmefjux 2013-11-30, 16:09 2
Mam tyle samo lat i mamę w tym samym wieku. Przypadek? (wiem, że ja byłem )
Zgłoś
Avalanger 2013-11-30, 16:20 5
@b7kj - Nikomu nie zazdroszczę głąbie, bo niby kurwa czego?
Moja mama urodziła mnie w wieku 21lat - w tych czasach brzmi jak zrujnowanie kariery zawodowej, za PRLu jeszcze, to było normalne, akceptowalne, a co najważniejsze :
Pod względem zdrowotnym i wychowawczym okazało się zbawienne. Przynajmniej tacy jak ja, mamy szansę dłużej nacieszyć się bliskimi, choć akurat tego wszystkim najszczerzej życzę, niezależnie od różnicy latpomiędzy Wami.

No dobra, nie wszystkim, lewakom nie.

Natura zaprogramowała reprodukcję tak, że najlepszy wiek dla rodzenia dzieci to bodajże właśnie 20-25, jednak co poradzisz, dziś jest ważniejsza mamona i takie tam. Biednym ludziom nie wygarniam, żeby nie było.

Nie zazdroszczę, bo już koledze w wieku 20lat zmarł ojciec.
Oczywiście każdy nie wie co się dzieje, taka tragedia w młodym wieku... a potem dowiedziałem się, że zamiast oczekiwanego pułapu 45-50, jego ś.p tato miał coś pod 70tkę.

Jak dla mnie świadome zachodzenie w ciążę w takim wieku to jedynie krzywda dla dziecka, które rodzicami się.. no kurwa NIE NACIESZY.
No ale tak się robiło - ba - nadal robi na wsi, aby rąk do pomocy na polu było więcej, żeby drewno miał kto z lasu zwozić...

Przykre to i chujowe.
Jak dla mnie rodzenie dziecka w wieku 40+ lat jest równie odpowiedzialne i "mądre" co rodzenie bobasa w gimnazjum-LO.

W jednym i drugim przypadku nie zapewniamy dziecku odpowiedniego wiktu i warunków : Albo poprzez zbyt słabe "ułożenie się w życiu" albo przez wspomniane osieracanie, załóżmy, 30 letniego faceta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem