Co krzyczał pederasta 11 listopada?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wysłać ich wpizdu gdzieś na pustynie. Niech sobie tam pierdolą głupoty.
Nie ma o co się spinać - po tym nagraniu ktoś z jego miasta będzie skakał mu po głowie, jestem tego pewien.
O proszę, to samo co rok temu. Już szkoda słów na to bydło, niestety tego także nigdzie nie nagłośnią, ponieważ na materiale nie ma złych "faszystów" walczących o te zdrowe wartości, a ukazanie "tęczowych" w prawdziwym świetle to przejaw homofobii i nietolerancji. Ahh ta poprawność polityczna .
Edit.: No przepraszam za błąd, jest jeden faszysta, bardzo niebezpieczny, który siłą zabrał megafon biednemu przedstawicielowi mniejszości.
Edit.: No przepraszam za błąd, jest jeden faszysta, bardzo niebezpieczny, który siłą zabrał megafon biednemu przedstawicielowi mniejszości.
do pieca pedała!
Do czego ten świat zmierza. Od 2k lat stanowi jedyne sensowne prawo moralne z którego podstaw korzystają ateiści i pół świata. Pedały to podludzie
81 pedałów już się ujawniło...
jeśli ludzie zachowują sie jak zwierzęta należy traktować je jak zwierzęta
Tassadar napisał/a:
Do czego ten świat zmierza. Od 2k lat stanowi jedyne sensowne prawo moralne z którego podstaw korzystają ateiści i pół świata. Pedały to podludzie
Zakładam, że chodziło ci o chrześcijaństwo, a jeśli tak, to chyba żartujesz. Ten wasz bóg jest zazdrosnym i mściwym mordercą, czyli obrazem prymitywów, którzy go wymyślili. Stary testament jest pełen ludobójstw z polecenia boga, oraz zawiera instrukcje dotyczące niewolenia innych ludzi. Zanim zaczniesz się bronić, że obowiązuje cię tylko nowy testament, cytat z Jezusa, księga Mateusza 5:17 ,,Nie myślcie, że przyszedłem znieść Prawo lub Proroków. Nie znieść przyszedłem, ale dopełnić.'' Masz rację, że prawie pół świata bierze moralność z biblii. Ta część nazywa się kraje muzułmańskie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów