Co krzyczał pederasta 11 listopada?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ból dupy ma, od zbyt wielu kutachów które ją penetrowały. Do pieca z gnojem. Przez takich ludzi jak on, normalni homo są postrzegani jak są.
Jebany pedał, takiemu to tylko zajebać.
co krzyczał?
że chce w dupe
namierzyc - zutylizować.
że chce w dupe
namierzyc - zutylizować.
Ból dupy ma, od zbyt wielu kutachów które ją penetrowały. Do pieca z gnojem. Przez takich ludzi jak on, normalni homo są postrzegani jak są.
gópie pedałki
po chuj pedałów pokazywać na sadolu ?
Trzeba by to wybic, co do ostatniego. Ale wladza nie pozwala :/ Why ?!
Znaczy się lubisz w dupę ? Wybacz ale penetracja odbytu nigdy nie będzie normalna!
I to właśnie tam powinni znaleźć się policyjni prowokatorzy (wśród pedałów), a nie tam gdzie zwykle bywają.
Wezcie to kurwa spalcie jakims napalnem, żygać mi sie chcę od tego ich bełkotu.
i kto głównie prowokuje do zamieszek? pedały. he za pierdolenie stracił prawo głosu
Tco napisał/a:
Trzeba by to wybic, co do ostatniego. Ale wladza nie pozwala :/ Why ?!
Przez prawaków nie można zabić lewaka. Gdyby eutanazja była dozwolona można byłoby się pozbyć takiego chorego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów