📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Autor napisał/a:
A co to jest kurwa szumówka?
Nie wiesz?
Łyżka cedzakowa do zbierania szumowin
lepsza taka promocja ,z której ludzie się śmieją niż sztuczne zawyżanie starej ceny gdzie klienci kupują z zadowoleniem
I tak większość ludzi powie że kupiła garnek za 99zł, a nie stówkę.
Kiedyś pilnowałem sobie kilka miesięcy kartę pamięci do aparatu fotograficznego w jakimś realu czy innym chuju. Były one wtedy jeszcze dość drogie. Cen dokładnie już nie pamiętam ale wyglądało to mniej więcej tak:
Październik - 89 (jeszcze trochę za dużo)
Listopad - 119 (będą święta)
Grudzień - 99 (święta)
Styczeń - 85 (czy jakoś tak)
W końcu kupiłem gdzieś zupełnie indziej.
Promocje kurwa...
Grudzień - 99 (święta)
Promocje kurwa...
Kurwa biorę cztery
Policz to w skali makro jak każdy Polak kupi to badziewie to w kieszeni zostaje nam 4000.000 zł
Sorry jedno zero mniej
Sorry jedno zero mniej
Nie kupujcie ich. To podpucha Putina. Szybko -war? Hmm. To nic innego jak: "Wojna - wkrótce"...
Fifka napisał/a:
Kiedyś pilnowałem sobie kilka miesięcy kartę pamięci do aparatu fotograficznego w jakimś realu czy innym chuju. Były one wtedy jeszcze dość drogie. Cen dokładnie już nie pamiętam ale wyglądało to mniej więcej tak:
Grudzień - 99 (święta)
Promocje kurwa...
Pamiętam swojego czasu chyba 2005 karta do aparatu cyfrowego hp 305. Duża sd 128mb za ok 60zł. A teraz? 2gb za 20zł zależy gdzie, 8gb za ok 50zł 8 GIBA kurwa!! toć kurwa rozpierdole.
@up bo teraz nie płacisz za pojemność tylko za firmę... Liczy się marka, nie jakość towaru.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów