📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
pjf napisał/a:
Ja tu widzę tylko monolog
Co ty pierdolisz. Przecież pod koniec była cała debata.
ej koleś, zabieraj denata z drogi bo korek się robi
a tak serio, w takiej sytuacji przynajmniej w pozycji bezpiecznej delikwenta należy położyć
a tak serio, w takiej sytuacji przynajmniej w pozycji bezpiecznej delikwenta należy położyć
Zabił go ?
Po interwencji kolesia z żółtej mydelniczki, agresor poczuł nagły przypływ empatii do poszkodowanego.
@ ~Velture
Raczej konsylium nad pacjentem... I w boczną ustaloną go
Raczej konsylium nad pacjentem... I w boczną ustaloną go
I teraz gdyby nagrywający miał porządną kamerkę, a nie szajs z aliexpress, to mógłby przekazać pobitemu nagranie za np. 50% odszkodowania. Tak się robi biznes
Typ w białym na pewno coś trenuje, praca nóg przy uderzeniu nie kłamie
Ktoś mi wytłumaczy o co poszło?
@sylwer dlatego się nie wychodzi, tylko dostaje gazem po ryju przez okno i odjeżdżamy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów