📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda ze szukam dziewczyny kurcze ależ ona ma piękny nosek i cała jakaś taka przyzwoita to chyba jednak jakiś żart oby mi los taką zesłał żebym nie musiał zostawać filozofem
Na sadisticu jest sama banda idiotów, jak można nie wyczuć że ten filmik powstał w celach humorystycznych? Weźcie kurwa z takim wyczuciem żartu lepiej siedźcie cicho w towarzystwie zanim spierdolicie atmosferę. :v
Typiara robi sobie jaja a wy ją wyzywacie od tępych psycho suk. Zejdzcie na ziemie strulejarze, za dużo sadola:D
Ma ktos link, do calosci? Jakbym jej zapakowal pod pache to by myslala ze dywan niesie
Dobra szydera z przedstawicielek własnej płci.
Piwko dla kobity
Piwko dla kobity
Wy jesteście głupi? Czy niedojebani?? Nie widzicie ze laska jedzie sarkazmem??
Król Lewackiej myśli i równości społecznych.
Przecież ona za rok czy dwa będzie pustą wydmuszką na jajka a jeszcze wymagania stawia.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów