📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Powinna się jebnąć w głowę zamiast jakiemuś chłopu próbować życie marnować.
Do bigosu ! zamiast siedzieć w kuchni to ona za filmiki się bierze chuj wie po co do bigosu !!!
Jestem! daj do siebie namiary młoda damo
przynajmniej jest szczera...Szuka księcia jedynego wymarzonego....i będzie go szukać do końca życia, zdradzając facetów z którymi będzie trzktując ich jak półśrodki- bo przecież trzeba z kimś być . Nie nie spotkało mnie coś takiego i żadna kobieta nie traktowała mnie jak półśrodek.
kurwa nie liczac wygladu zew( bo jestem przeciez rudy) to prawie wszystko sie zgadza
dancio1978 napisał/a:
przynajmniej jest szczera...Szuka księcia jedynego wymarzonego....i będzie go szukać do końca życia, zdradzając facetów z którymi będzie trzktując ich jak półśrodki- bo przecież trzeba z kimś być . Nie nie spotkało mnie coś takiego i żadna kobieta nie traktowała mnie jak półśrodek.
Po pierwsze to wyglada conajmniej mało średnio takie 5/10 i to po pijaku, po drugie, takie laski zawsze kończą bzykane przez mężów, innych kobiet
Dostanie taka prezent, przewieziesz lepszym autem, zje troche droższego steka i myśli, że jest fajna, a to zwykła sz....
Ona wiecej kutasów miala w gębie niż autosan najechane kilometrów na wolnym biegu
chapeau bas , ani słowa o pieniądzach
To na bank są jakieś jaja.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów