📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tryniu62 napisał/a:
Od 1:26 fajna dupa - jak kto nie jest pedałem może oblukać xD
No to łapcie moje misie puchate słodziśne
Nie wiem jak Was, ale mnie wszystkie murzyny na filmie wkurwiają.
Ale ten łysy mudżin (taki bielszy, więc to chyba tłumaczy przebieg zdarzenia) już w 10 sekundzie pozorowanym atakiem sprawdził z kim ma do czynienia. Brodata małpa obsrana, ale potem włączyła jej się tryb "im głośniej krzyczę, tym jestem odważniejsza". No to w końcu teoria z 10s zamieniła się w praktykę i skończyło się małpowanie.
Widać że kiedy chłop się podniósł ... przez chwilę znalazł się w innym świecie... może tym lepszym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów