📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
To spasiona maciora to przecież jednym chłopem być tego kurdupla wysłała do grobu
Wystarczyło wstać i go kopnąc czy nie wiem złapać za te krótkie śmieszne rączki i wykonać rzut o ścianę cokolwiek. Dać sie biczować karłowi no pięknie
wojtekpwse napisał/a:
Wystarczyło wstać i go kopnąc czy nie wiem złapać za te krótkie śmieszne rączki i wykonać rzut o ścianę cokolwiek. Dać sie biczować karłowi no pięknie
Bo jak by na niego łapę podniosła to by przyszli jego bracia spuścić jej wpierdol. A tak karzełek ją chwilę pogilga i po problemie.
mały ale wariat
Eunuch napierdala.
To jakiś performens czy co?
Karły są takie pocieszne jak się wściekną
Karły są takie pocieszne jak się wściekną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów