📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Piłsudski kurwa!! Nawet jak masz go "w dupie", to z szacunku do 2 człowieka powinieneś napisać poprawnie ^^ Chyba, że jesteś imbecylem, a takich pełno ;/
no cóż, z marszałkiem nie można się nie zgodzić, sądząc po powyższych wpisach: naród wspaniały, tylko ludzie kurwy trochę dystansu, bo wam te pseudopatriotyczne łepki popękają
Najbardziej żenuje mnie to że prawie pół Polski leci na wybory jak tylko jest okazja, tylko po to żeby po wyborach krytykować wybrany rząd. To tak jakby się pochlastać się żyletką tylko po to żeby powiedzieć leżąc na intensywnej z powodu wykrwawienia: "o kurwa ale się pociąłem..."
Chociaż szczerze mówiąc pochlastanie się jest bardziej sensowne niż pójście na wybory. No bo jak się człowiek wykrwawia to podobno się fajnie we łbie kręci.
Chociaż szczerze mówiąc pochlastanie się jest bardziej sensowne niż pójście na wybory. No bo jak się człowiek wykrwawia to podobno się fajnie we łbie kręci.
Ja mam Piłsudskiego gdzieś, zawsze wolałem Dmowskiego.
jatsko napisał/a:
A mi się wydaje, że potrzebny jest drugi Piłsutski,
Ja mam prośbę - admin, mod niech to edytuje bo wali po oczach jak murzyn albinos ...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów