📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, kojarzyło mi się to z jakimś dobrym filmem... a to ciacho było. Kurwa mać.
Dzisiaj robiłem sztukę z kumplem w pewnym domu. Przyszła pani i z zachwytem mówiła jak już tu ładnie po tym jak tu była plantacja marihuany. Po tym jak wyszła znalazłem parę liści trawki za grzejnikiem. Już spaliłem
dodam ze mieszkam w holandii
lukas54 napisał/a:
Dzisiaj robiłem sztukę z kumplem w pewnym domu. Przyszła pani i z zachwytem mówiła jak już tu ładnie po tym jak tu była plantacja marihuany. Po tym jak wyszła znalazłem parę liści trawki za grzejnikiem. Już spaliłem
kurwa ręce opadają!
Maryhuanę się wstrzykuje, to co w tym filmie jest pokazane to nieprawda.
Z tymi liśćmi to jest różnie. Cała roślina ma w sobie THC, najwięcej oczywiście w kwiatach, ale wysokoprocentowe odmiany mają proporcjonalnie więcej tej substancji we wszystkich częściach krzaczka. Spalenie dwóch takich liści, nawet odrzuconych przez roślinę, skutkuje małym upaleniem znacznie powyżej poziomu placebo Oczywiście im więcej liści tym lepiej. Smacznego.
ganja125 , Grusiasiusia- widze po nickach ze jestescie expertami w tej dziedzinie, tyle majeranku co wy to jeszcze nikt nie wypalił.
te liscie jebały jak dobre palonko, ale było ich za mało na jointa. Dosypałem do nich super silver haze,
i kurwa nie wiem czy miałem efekt placebo.
;P
te liscie jebały jak dobre palonko, ale było ich za mało na jointa. Dosypałem do nich super silver haze,
i kurwa nie wiem czy miałem efekt placebo.
;P
Wypierniczać ćpuny do holandii. Tu je Polska,tu się pije i powiększa patologię.
Łatwo powiedzieć spalić, a wiesz ile to chemi?
buahaha experci... ja znam gości co rozpalają liście i topy... to jak się kończą topy to i liście są niezłe - można spalić, można zrobić wieczorne mleko:) polecam ;>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów