📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:57

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zj🤬ym trzeba być żeby dawać piwo takim materiałom? Poj🤬i k🤬a jesteście? Co wy robicie z tym portalem???
znowu jakiś p🤬lony gimbus pomylił portale

podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
John-Flopp napisał/a:
Jak zj🤬ym trzeba być żeby dawać piwo takim materiałom? Poj🤬i k🤬a jesteście? Co wy robicie z tym portalem???
a kto dał piwo?
póki co widze 3 ujemne.
John-Flopp napisał/a:
Fakt faktem że materiał c🤬jowy - tak samo jak twój wkład w portal.
John-Flopp napisał/a:
A ty kim k🤬a jesteś, że mówisz innym na co mogą dawać piwa a na co nie?
Cenzor i recenzent w dupę p🤬lony się znalazł. Wal się! xD
Ps
No to teraz trzeba będzie dać to 20-ste piwo żeby powkurzać i niech idzie na główna xD
[ Dodano: 2025-03-15, 00:17 ]
chl404 napisał/a:
a kto dał piwo?
póki co widze 3 ujemne.
A po co Ty się leszczowi tłumaczysz?
PsikutaBezS napisał/a:
Mam Oculusa... Co to za gra ??? Ni c🤬ja nie ma takich.
how i bang your mother

Wygląda na to, że jakiegoś rangersa w dupę zapinał.
US Army Special Anal Forces.
US Army Special Anal Forces.

John-Flopp napisał/a:
Stary zobacz jak spadła jakość komentarzy. Ja przez tyle lat, a to już któreś konto, nie spotkałem wysypu, takiego bełkotu. Teraz nastała taka moda na sadolu, że większość pisze, bo pisze. Absolutnie nic nie ma do powiedzenia lub komentuje coś oczywistego, często nic nie wnosi swoim komentarzem. Kiedyś niektóre komentarze można było później cytować na urodzinach czy w pracy (takie były zajebiste)
Teraz widzimy wypadek na motocyklu i większość komentarzy to:
Nie spadły klapki
Gdzie miał kakask
Motoc🤬a
Pionizacja
Ludzie są tępi, odmóżdżeni, pozakładali konta i myślą, że są zajebisci, bo coś napiszą SE
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
kurde, gdzie on miał kask, przy tym piruecie jaki wywinął zakładając spodnie, mógł tak łatwo się wypierniczyć tak, że by klapki pogubił, nawet pionizacja by nie pomogła, a w ogóle to pewnie jakaś motoc🤬a z niego i nagrywającego bo ustawione jak piwka w mojej lodówce przed meczem.
PS
@up, święta racja, ale tak to działa. Jeżeli liczysz, że dajmy na to 20% społeczeństwa to debile, to mając 100 aktywnych komentujących, debili jest 20. Przy 1000, masz już 200. Dolicz do tego, że to oni są najgłośniejsi i voila, portal przejęty.
PS
@up, święta racja, ale tak to działa. Jeżeli liczysz, że dajmy na to 20% społeczeństwa to debile, to mając 100 aktywnych komentujących, debili jest 20. Przy 1000, masz już 200. Dolicz do tego, że to oni są najgłośniejsi i voila, portal przejęty.
John-Flopp napisał/a:
Co raz młodsze pokolenia tu witają, a im młodsze tym gorzej ;/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie