18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Taki tam gradzik
Fakerę • 2012-06-14, 23:05
Jest moc

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
szefooo 2012-06-14, 23:16 9
YEs YES YES ooouuuuuu yes yes

ironią w ryj
Zgłoś
pakicito 2012-06-14, 23:26 42
"nauczy się parkować w garażu"
Zgłoś
metal15 2012-06-15, 1:33 7
kurwa, niby w tej hameryce ciepło mają, zajebiste tereny i piękne krajobrazy samochody i wynalazki, proste równe i niezniszczalne drogi ... ale co do kurwy z tymi burzami tornadami kataklizmami i gradem? ciągle coś tam się dzieje... u nas raz na jakiś czas powódź (często przez błąd ludzki) od "święta" większa wichura
Co tam się dzieje? może testują jakieś nowe systemy? może ten "HAARP"?

Husqvarna SM 125 S
Zgłoś
Rabanesq 2012-06-15, 1:56 24
metal15 ciepło mają bo hameryka jest troszke większa od Polski i prócz klimatu umiarkowanego w większości stanów.. mają także tropikalny...(floryda),suchy (texas),bedziecie to pewnie na lekcjach jeszcze przerabiać
Zgłoś
bossik21 2012-06-15, 2:01 1
Zgłoś
inf3kkted 2012-06-15, 2:13
no no,no no no no bejbe thats no limit

Htysz!
Zgłoś
bravoteampolska 2012-06-15, 2:16
No i autko za pół ceny po gradobiciu trafi do Polski
Zgłoś
TheColt 2012-06-15, 2:26 64

Motomaniak? Zapraszam
facebook.com/CoolCarsOnYourWall
Zgłoś
metal15 2012-06-15, 3:09 4
Rabanesq napisał/a:

metal15 ciepło mają bo hameryka jest troszke większa od Polski i prócz klimatu umiarkowanego w większości stanów.. mają także tropikalny...(floryda),suchy (texas),bedziecie to pewnie na lekcjach jeszcze przerabiać

znalazł się kurwa mądry... zripostuj resztę mojej wypowiedzi a no tak, brakło wiedzy lub wyobraźni , no ale punkt zaczepienia żeby się przypierdolić znalazłeś <brawo>

haters gonna hate buraku

Husqvarna SM 125 S
Zgłoś
a................0 2012-06-15, 4:17 1
Jestem zdumiony! Jeszcze nikt nie dał "amerykańskiego" fragmentu z "samych swoich"...
Zgłoś
max1522 2012-06-15, 7:04 1
zamiast isc po jakis dywan czy koc zeby zasłonic te auto chocby troche to idzie po kamere ahh ta bezradność
Zgłoś
Farmerx 2012-06-15, 7:04 7
metal15 napisał/a:

znalazł się kurwa mądry... zripostuj resztę mojej wypowiedzi a no tak, brakło wiedzy lub wyobraźni , no ale punkt zaczepienia żeby się przypierdolić znalazłeś <brawo>

haters gonna hate buraku

Wiem, że to może być dla ciebie szok, ale istnieją jeszcze na tym świecie osoby, które chodząc do szkoły wynosza z niej jakąś wiedzę, a nie siedzą te parę godzin rozmyślając nad tym, jakie to chujowe komentarze by sobie popisać na necie, jak się wróci do domu
Zgłoś
oQo 2012-06-15, 7:58
Parasolka i ogien przed siebie
Zgłoś
u................x 2012-06-15, 9:13
jeszcze jedno "no" i przestaloby padac...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów