📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kurwa, niby w tej hameryce ciepło mają, zajebiste tereny i piękne krajobrazy samochody i wynalazki, proste równe i niezniszczalne drogi ... ale co do kurwy z tymi burzami tornadami kataklizmami i gradem? ciągle coś tam się dzieje... u nas raz na jakiś czas powódź (często przez błąd ludzki) od "święta" większa wichura
Co tam się dzieje? może testują jakieś nowe systemy? może ten "HAARP"?
Co tam się dzieje? może testują jakieś nowe systemy? może ten "HAARP"?
metal15 ciepło mają bo hameryka jest troszke większa od Polski i prócz klimatu umiarkowanego w większości stanów.. mają także tropikalny...(floryda),suchy (texas),bedziecie to pewnie na lekcjach jeszcze przerabiać
No i autko za pół ceny po gradobiciu trafi do Polski
Rabanesq napisał/a:
metal15 ciepło mają bo hameryka jest troszke większa od Polski i prócz klimatu umiarkowanego w większości stanów.. mają także tropikalny...(floryda),suchy (texas),bedziecie to pewnie na lekcjach jeszcze przerabiać
znalazł się kurwa mądry... zripostuj resztę mojej wypowiedzi a no tak, brakło wiedzy lub wyobraźni , no ale punkt zaczepienia żeby się przypierdolić znalazłeś <brawo>
haters gonna hate buraku
metal15 napisał/a:
znalazł się kurwa mądry... zripostuj resztę mojej wypowiedzi a no tak, brakło wiedzy lub wyobraźni , no ale punkt zaczepienia żeby się przypierdolić znalazłeś <brawo>
haters gonna hate buraku
Wiem, że to może być dla ciebie szok, ale istnieją jeszcze na tym świecie osoby, które chodząc do szkoły wynosza z niej jakąś wiedzę, a nie siedzą te parę godzin rozmyślając nad tym, jakie to chujowe komentarze by sobie popisać na necie, jak się wróci do domu
jeszcze jedno "no" i przestaloby padac...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów