Trochę mi się nudziło, więc postanowiłem stworzyć komiks. Może komuś się spodoba. A jak komuś się również nudzi, to zapraszam do umieszczania własnych przeróbek w komentarzach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tonieja napisał/a:
a poproszę coś o zmianach w regulaminie
albo lepiej nie bo ci usunom
Idę o zakład, że nawet nie przeczytałeś regulaminu, ani tego jakie zostały wprowadzone zmiany. A krzyczysz najgłośniej, bo najmniej wiesz
Borze święty, co za gówno. Co to robi na głównej?!?
(sorry, z wrażenia i opadu szczęki spowodowanej zażenowaniem nie stać mnie na lepszą ripostę)
(sorry, z wrażenia i opadu szczęki spowodowanej zażenowaniem nie stać mnie na lepszą ripostę)
Krysti@n napisał/a:
...Trochę mi się nudziło...
To jednak prawda, że ludzie inteligentni się nie nudzą. Twój "komiks" potwierdza regułę....
Taka mała poprawka.
Mi chodziło o poprawke regal,
jestem poje bem
tranzystor, Perły przed wieprze. Brakuje jeszcze znaku Polski Walczącej.
Co się kurwa dzieje z tą stroną... oryginalność wymiera.. kurwa mać... !
OKON
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów