Widać że sytuacja z życia wzięta - mama zrobiła ci test zanim wszedłeś na sadisitc.pl
Twoja mama już wyszła z pokoju, więc możesz już usunąć ten zbędny dopisek po myślniku. Mamusi się już podlizałeś, tutaj nie musisz, mamisynku.
Twoja mama już wyszła z pokoju, więc możesz już usunąć ten zbędny dopisek po myślniku. Mamusi się już podlizałeś, tutaj nie musisz, mamisynku.
Nie wszystkich swoją miarą kolego - nie mieszkam z mamą tak jak ty.
Kanapki do tornistra twoja mama też ci pakuje ?
Hehe spoko. Sam rysujesz?
Aż tak mi się nie nudziło. Gdzieś na internecie znalazłem ten wzór i postanowiłem go uzupełnić samodzielnie.
Nie wszystkich swoją miarą kolego - nie mieszkam z mamą tak jak ty.
Kanapki do tornistra twoja mama też ci pakuje ?
Typowe u nizin społecznych, pociśnij po rodzicach, później nawyzywaj od gimbusów. Jeszcze tylko nasraj tu i opuść temat niezadowolony trollu.
A jak nie jesteś trollem, to pozostaje mieć tylko nadzieję, że nie wychowujesz kolejnej patologii, 34-letni tryglodyto.
EDIT:
a poproszę coś o zmianach w regulaminie
To sam przerób, kilka-kilkanaście minut roboty w Paint
Typowe u nizin społecznych, pociśnij po rodzicach, później nawyzywaj od gimbusów. Jeszcze tylko nasraj tu i opuść temat niezadowolony trollu.
A jak nie jesteś trollem, to pozostaje mieć tylko nadzieję, że nie wychowujesz kolejnej patologii, 34-letni tryglodyto.
Hmm czego spodziewałeś się po takim portalu ?
Że napiszę że fajnie rysujesz? Że kliknę "Lubię to" gdyby było?
Żarty, żartami, a teraz lecę pracować, bo ktoś musi sponsorować to państwo.
Hmm czego spodziewałeś się po takim portalu ?
Że napiszę że fajnie rysujesz? Że kliknę "Lubię to" gdyby było?
Żarty, żartami, a teraz lecę pracować, bo ktoś musi sponsorować to państwo.
Rozumiem, że przed pójściem do pracy trzeba się odstresować, ale raczej żadne forum nie powstaję po to, żeby ich użytkownicy się wzajemnie wyzywali, a widzę, iż tak sądzisz, wnioskując po twojej wypowiedzi.
Założyłem temat, aby kilku użytkowników się usmiechnęło, kilku coś od siebie może dodało, ale na pewno nie po to, aby ktoś mnie obrażał.
Luzik i ruszaj do roboty, bo ktoś musi pracować na moje socjalne
Rozumiem, że przed pójściem do pracy trzeba się odstresować, ale raczej żadne forum nie powstaję po to, żeby ich użytkownicy się wzajemnie wyzywali, a widzę, iż tak sądzisz, wnioskując po twojej wypowiedzi.
Założyłem temat, aby kilku użytkowników się usmiechnęło, kilku coś od siebie może dodało, ale na pewno nie po to, aby ktoś mnie obrażał.
Luzik i ruszaj do roboty, bo ktoś musi pracować na moje socjalne
Zajrzałem w oczekiwaniu na ripostę i się nie myliłem.
W komiksie piszesz o kobietach z kutasami, o martwych płodach, a sam nie skleiłeś żartu z mojego pierwszego komentarza, ale spoko, podobno to przychodzi z wiekiem.
A co do socjalu, to liczę że szybko znajdziesz pracę, bo ktoś za te ileś lat będzie musiał tyrać na moją emeryturę ;P
Od kiedy to sadistic to stronka dla prawicowców?
Sadistic to nie stronka dla prawicowców, ale pamiętaj: Jebać lewaków i TVN.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów