📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmmm w tle za tą "piękną panią" na logo "centrum analiz medialnych" coś tak jakby dzban było widać, chyba wiadomo skąd ten motyw he he.
wykład prowadzi człowiek, który stał się świnią.. albo na odwrót.. zawsze mnie myliły te gendery
lysymisio6969 napisał/a:
wykład prowadzi człowiek, który stał się świnią.. albo na odwrót.. zawsze mnie myliły te gendery
Raczej człowiek który stał się świnią bo chodzą głosy że identyfikuje się jako maciora..
Widać tu lewacki przykład hipokryzji. Skrobankę by chciały w każdej aptece bez recepty a z drugiej strony ,,psyski i psurki''
Jej co najwyżej to prosięta pasują...
Aha i jeszcze jedno, ta locha emituje 3 x tyle CO2 co normalna kobieta...
Jej co najwyżej to prosięta pasują...
Aha i jeszcze jedno, ta locha emituje 3 x tyle CO2 co normalna kobieta...
Problemy pierwszego świata.....
I pod tym gównem podpisuje się dr habilitowany. To przerażające. 🤕
Franz-Maurer napisał/a:
ta locha emituje 3 x tyle CO2 co normalna kobieta...
Te dane są niedoszacowane.
żmij napisał/a:
To spasłe na zdjęciu, to będzie ta kostrzewa czy Wiśniewski?
Była minister zdrowia Belgii.
Jak na nią patrzę to mam wrażenie, że jej ręce stykają się tylko wtedy, jak kolejnego pączka wciska do gęby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów