📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmmm w tle za tą "piękną panią" na logo "centrum analiz medialnych" coś tak jakby dzban było widać, chyba wiadomo skąd ten motyw he he.
wykład prowadzi człowiek, który stał się świnią.. albo na odwrót.. zawsze mnie myliły te gendery
Dobrze że widać nazwiska. Trzeba sobie tych ludzi wygoglować i zapamiętać .
Ha tfu !
Ha tfu !
lysymisio6969 napisał/a:
wykład prowadzi człowiek, który stał się świnią.. albo na odwrót.. zawsze mnie myliły te gendery
Raczej człowiek który stał się świnią bo chodzą głosy że identyfikuje się jako maciora..
Widać tu lewacki przykład hipokryzji. Skrobankę by chciały w każdej aptece bez recepty a z drugiej strony ,,psyski i psurki''
Jej co najwyżej to prosięta pasują...
Aha i jeszcze jedno, ta locha emituje 3 x tyle CO2 co normalna kobieta...
Jej co najwyżej to prosięta pasują...
Aha i jeszcze jedno, ta locha emituje 3 x tyle CO2 co normalna kobieta...

Wybaczcie jej.
Zjadła rano 6 kilo klusek z kapustą i piardy jej uderzają do głowy
Zjadła rano 6 kilo klusek z kapustą i piardy jej uderzają do głowy

I pod tym gównem podpisuje się dr habilitowany. To przerażające. 🤕
Franz-Maurer napisał/a:
ta locha emituje 3 x tyle CO2 co normalna kobieta...
Te dane są niedoszacowane.
żmij napisał/a:
To spasłe na zdjęciu, to będzie ta kostrzewa czy Wiśniewski?
Była minister zdrowia Belgii.
Jak na nią patrzę to mam wrażenie, że jej ręce stykają się tylko wtedy, jak kolejnego pączka wciska do gęby

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie