18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Taki wielki kibic
InnyName • 2018-06-25, 12:11
Bez majtek by chodził

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
~Velture 2018-06-25, 12:38 140
No i co z tego? To nie jest flaga tylko jakaś szmata z tyskiego z logo piłki a oni przeżywają jakby palil Polską flagę.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
k................0 2018-06-25, 12:45 17
Erutlev, Jakby mi ktoś tyskie przyniósł, też bym wyjebał prze okno.
Zgłoś
gustav665 2018-06-25, 13:41 2
Erutlev napisał/a:

No i co z tego? To nie jest flaga tylko jakaś szmata z tyskiego z logo piłki a oni przeżywają jakby palil Polską flagę.

Czerwony napis Polska na białym tle w płomieniach. Palenie flagi to to nie jest, ale przekaz jest ten sam i tak samo powinien zostać ukarany.
Zgłoś
Biancaaaa 2018-06-25, 13:44 7
no ale normalne to to nie jest

Zgłoś
inż_Karwowski 2018-06-25, 14:01 11
gustav665 napisał/a:

Czerwony napis Polska na białym tle w płomieniach. Palenie flagi to to nie jest, ale przekaz jest ten sam i tak samo powinien zostać ukarany.

Ale nie zostanie. I dobrze, bo karano by ludzi za byle gówno tak jak chcieli nergala ukarać. Nie udało się, bo nie zhańbił polskiego godła.

Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-06-25, 16:48 24
To jest właśnie problem mundialu - komercja. Jak ktoś wywiesza taki baner reklamowy imitujący barwy narodowe to już wiadomo że to nie prawdziwy kibic tylko zwykły janusz. Zwykła ofiara tego pompowanego balonu który teraz pali baner i krzyczy "kurła, nic nie grajo!".
Każdy kto ma troche wiedzy o piłce kopanej ten wiedział że raczej nie wyjdziemy z grupy. Natomiast janusze łatwo kupili pompowany balon Orłów Nawałki którzy wychodzą z grupy i leją kolejnych przeciwników.
Przykre.
Zgłoś
Hoofner 2018-06-25, 18:15 6
A ja dalej jestem za Polską i wyjebane na to że przegraliśmy. Może się uda za 4 lata, chociaż każdy oczekiwał od nich znacznie więcej w tym roku.
Zgłoś
banerr 2018-06-25, 18:32
Bo Januszem się nie zostaje tylko trzeba się nim urodzić.
Zgłoś
-................- 2018-06-25, 19:54 7
A ja nie jestem ani za Polską, ani za jakąkolwiek inną drużyną, bo sporty drużynowe zostały wymyślone przez starożytnych władców, aby przyzwyczajać ludzi do "divide et empera". Jebać skurwiałą rywalizację wewnątrzgatunkową!
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-06-25, 21:13 1
Pięknie ukazana polaczkowatość PSEUDOpatiotów. Nawet maltretowanym kawałkiem szmaty z jakiegoś dupnego piwska się bulwersują, godne pożałowania.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
~Sunday 2018-06-25, 21:14 38
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-06-25, 21:49
Hoofner napisał/a:

A ja dalej jestem za Polską... Może się uda za 4 lata, ....

Myślę, że będzie ciekawie.
Nowy trener zrobi rewolucję na miarę KRLD.
Zgrupowanie i pobyt w czasie mistrzostw'22 na Spitsbergenie, a na sam mecz lot wojskowym C-130 2 godziny przed gwizdkiem. I jak nie dojdą do ćwierćfinału to dożywotni pobyt w miejscu zgrupowania
Zgłoś
dhex 2018-06-26, 0:34 5
Kurwa razem z ta flaga powinni spalic ta reprezentacje... kurwa tyle lat pompowania kasy w gowno... niesamowite jaka mafia i tepota ludza za tym stoi.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-06-26, 10:20
@dhex prawda? A tylu utalentowanych sportowców mamy, zamiast w nich wpompować, to ten sflaczały futbolowy balon... eh.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów