Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Marian_Koniuszko
to gada ten co na streemie jadł kozy ?
Z tego co mi wiadomo to tak
@Marian_Koniuszko
A chuj mu w morde bohaterowi.
Tamten koles nie nagral niczyjej twarzy więc mogl sobie te nogi zachowac na aparacie, a jak szmacie przeszkadza ze ktos ja akurat nagral to niech spierdala.
Jak ktos jest na wakacjach i nagrywa ludzi w tle to jakos nikt do nikogo sie nie przypierdala.
Ps. I wracajac do kolesia z polski, to nikomu telefonu pod sukienke nie wsadzal
Nagral kurwie dupe, ktora ta specjalnie na widok inpodziwianie wystawia.
Ps2.
Powtarzam, spermiarxe bialorycerskie i kurwy cnotki, chuj wam w mordy, wypierdalac
Po co się tak unosisz od razu? Przecież nikt nie piętnował gościa, tylko każdy raczej beke ma.
A nie mógł tego telefonu jebnąć na ziemie aparatem do góry? jeszcze by podniosła i oddała z uśmiechem
Chuja by sie nagrało i nie mowie o tym spod spodniczki.
Art. 284. Przywłaszczenie
Dz.U.2022.0.1138 t.j. - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
§ 1. Kto przywłaszcza sobie cudzą rzecz ruchomą lub prawo majątkowe,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Podajcie mi podstawę prawną zabrania komuś telefonu i grzebania w nim... O ile nie ma hasła.
Są programy co nagrywają filmy tak że tego nikt nie rozpozna no ale - lenistwo.
Dokładnie, siksa zakłada rajstopy bez spodni i wychodzi tak na miasto z cipą na wierzchu a mają problem jak ktoś robi foty xddddddd
@Marian_Koniuszko
A chuj mu w morde bohaterowi.
Tamten koles nie nagral niczyjej twarzy więc mogl sobie te nogi zachowac na aparacie, a jak szmacie przeszkadza ze ktos ja akurat nagral to niech spierdala.
Jak ktos jest na wakacjach i nagrywa ludzi w tle to jakos nikt do nikogo sie nie przypierdala.
Ps. I wracajac do kolesia z polski, to nikomu telefonu pod sukienke nie wsadzal
Nagral kurwie dupe, ktora ta specjalnie na widok inpodziwianie wystawia.
Ps2.
Powtarzam, spermiarxe bialorycerskie i kurwy cnotki, chuj wam w mordy, wypierdalac
Jakby dupę Twojej kobiety nagrywał też byłbyś taki tolerancyjny? Bo ja kurwa nie.
Dla nie których to zamało
Witamy kolejnego debila na Sadolu!
Witamy na Sadolu kolejnego debila.
Podajcie mi podstawę prawną zabrania komuś telefonu i grzebania w nim... O ile nie ma hasła.
Są programy co nagrywają filmy tak że tego nikt nie rozpozna no ale - lenistwo.
Dokładnie, siksa zakłada rajstopy bez spodni i wychodzi tak na miasto z cipą na wierzchu a mają problem jak ktoś robi foty xddddddd
obsraliście się, a gdyby taki zwyrol nagrywał waszą dziewczynę/żonę/matkę/siostrę/córkę to pierwsi byście chcieli z tym robić porządek, a nie pierdolili o jakiejś podstawie prawnej!
A zresztą tak robią zwykli stulejarze i konio bijcy
Niektórych - za mało - z resztą - koniobijcy
CHRYSTE PANIE! Ogarnij się! Otwórz jakąś książkę albo przynajmniej włącz słownik w smartfonie...
To nie jest naruszenie zasad sadola? Jak można pokazywać czyjąś twarz i pomawiać nie znając faktów, był jakiś wyrok, że można okazywać czyjś wizerunek?
@Marian_Koniuszko
To nie jest naruszenie zasad sadola? Jak można pokazywać czyjąś twarz i pomawiać nie znając faktów, był jakiś wyrok, że można okazywać czyjś wizerunek?
Jak ten Polski podglądacz ma trochę rozumu to nieźle pieniążki z tego może wyrwać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów