📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Motocyklista dobrze wszedł w zakręt .... w sumie kierowca jeszcze lepiej
Niech motocipsko się cieszy, że tylko pazury, a nie rozerwana gira na strzępy...
Co za debile takie wyprawy po górach i nawet rękawiczek patałach nie raczył ubrać. Ciekawe jak noga rozjebana bo buciki też jak kurwa jak na wyjscie do miasta.
teraz już wie po co są wzmacniane rękawiczki na motocykl
Motocykliści lubią szybko zapierdalać więc ten będzie jeszcze szybciej obcinał pazury bo 2 mniej
Dwa razy sprawdzałem kto dał wstawkę, bo nie mogłem uwierzyć, że tak dobry materiał Flodzia wrzucił/a
Paluszek i główka, to motopipy wymówka!
Autopizda w pełnej krasie
A było się w dalszym ciągu ograniczać do jazdy do kościoła
No chyba że właśnie jechał
A było się w dalszym ciągu ograniczać do jazdy do kościoła
No chyba że właśnie jechał
Myślałem nad motocyklem ale Sadol bawi i uczy, sprowadził mnie z powrotem na ziemię. Dziękuję Ci Sadolku!
A to przykład, debila bo na pizde nie da rady bo huja ma ;)czy to w aucie czy na motorze są debilenjednonibdrugie w tym wypadku to początek rozwoju 10 latka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów