O kurwa
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówMurzynów są dwa rodzaje ten który szanuje polaków i polskę uczy się języka gość ma swój kanał i opowiada o naszym kraju albo coś ala BLM takich nawet ja nie szanuję ale idź dalej żyć w swoim zerojedynkowym świecie
Wrzuciłeś rapującego po polsku murzyna to wyrażam zdanie na temat rapującego murzyna, jeżeli chciałeś go reklamować, bądź jesteście w związku to chuj mnie obchodzi.
Mówisz o moim zerojedynkowym świecie podczas, gdy dostrzegasz tylko dwa rodzaje murzynów czy 0 i 1, gratuluję logiki.
(a temat chojowy i bez sensu)
Widzę że bardzo lubisz robić z siebie błazna kolego.! Wykop przejeła lewica - wpuszczajmy murzynów, każdego, facet może urodzić dzieci a tutaj widzę prawaki same, kościółek kochany i murzyn jest zawsze zły. Może warto być centrystą jak ja? Krytykować obie strony i widzieć plusy i minusy obu stron?
Idź pochwal się mamusi jak pięknie umiesz hailować!
O proszę, lewus uważający się za centryste . Tfu ci na ryj
O proszę, lewus uważający się za centryste . Tfu ci na ryj
tak to jest kiedy lewusy mnie nie chcą bo prawak a prawaki bo lewus
Mam gdzieś Was, każdy normalny człowiek to centrysta, YEA
tak to jest kiedy lewusy mnie nie chcą bo prawak a prawaki bo lewus
Masz piwo i nie dyskutuj, jak nie masz partnera do dyskusji.
Ja zawsze miałem poglądy liberalno- prawicowe, ale tu się dowiedziałem, że jestem lewakiem.
klasyki hip-hopu
Oksymoron. Ze wskazaniem na "moron".
Nie pozdrawiam.
Masz piwo i nie dyskutuj, jak nie masz partnera do dyskusji.
Ja zawsze miałem poglądy liberalno- prawicowe, ale tu się dowiedziałem, że jestem lewakiem.
A Ty milcz już, lewaku.
Takich murzynów to ja szanuję!
Ja zaś takich :
Nie pasujesz tutaj chłopaczku. Lepiej wracaj na ten wykop.
Mam szanować murzyna za polskie rapsy? Jak ja nawet Polaków za polskie rapsy nie szanuje...
To się nie dziw że nie masz kolegów oprócz burka z dzielni i Pana Zenka.... Jak dla mnie Dyngus się sprawdził... Możecie razem zrobić challenge, jak taki jesteś piękny, Książe Rysiu... Btw, tam leżą butelki po Ptysiu, weź sobie
Lubie lolki.To się nie dziw że nie masz kolegów oprócz burka z dzielni i Pana Zenka.... Jak dla mnie Dyngus się sprawdził... Możecie razem zrobić challenge, jak taki jesteś piękny, Książe Rysiu... Btw, tam leżą butelki po Ptysiu, weź sobie
Weź mi to napisz po polsku, bo po blokowemu nie rozumiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów