📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Przed akcją z BLM padłoby tu kilka "dla mnie to on jest biały". Mnie też wkurwia lewacka propaganda i też uważam, że przeciętny makumba jest jak bakteria, ale nie jestem komformistą i nie zmieniam poglądów z tłumem. Komformizm ideologii jest po obu stronach taki sam. Dla mnie to on jest biały.
Niepotrzebna gownoburza! Murzyn to murzyn.
mygyry napisał/a:
Mam szanować murzyna za polskie rapsy? Jak ja nawet Polaków za polskie rapsy nie szanuje...
Cziki piki dziwko :3
Każdy człowiek pochodzi od przodka z Afryki,. Nara, potomkowie murzynów.
To ten zaginiony potomek Piłsudskiego. Takie czasy.
Hahahaha
Ehhh... ja rozumiem cisnąć bekę z dindu z USA... ale z czarnoskórego który polski klasyk zarapował i szanuje... nie wiem co tu się dzieje... festiwal rasistowskich spierdolin normalnie w komentarzach. Wiem że z Magika też sobie bekę ciśniecie ale co by było gdybyście kiedyś byli na jego miejscu, chorzy... i nikt by wam nie pomógł?
Każdego może dotknąć depresja, schizofrenia... w dzisiejszych czasach to nawet macie większe szanse. Więc nie życzę wam tego. Bo pewnie nikt by wam nie pomógł i jak nie okno, sznur to pewnie pociąg zakończył by wasze męki. Także pamiętajcie, zróbcie to głośno jak już będziecie ze sobą kończyć, aby tacy jak wy tutaj mogli się pośmiać z waszej śmierci. Szacun dla tego gościa a wam pozostaje tylko współczuć.
Każdego może dotknąć depresja, schizofrenia... w dzisiejszych czasach to nawet macie większe szanse. Więc nie życzę wam tego. Bo pewnie nikt by wam nie pomógł i jak nie okno, sznur to pewnie pociąg zakończył by wasze męki. Także pamiętajcie, zróbcie to głośno jak już będziecie ze sobą kończyć, aby tacy jak wy tutaj mogli się pośmiać z waszej śmierci. Szacun dla tego gościa a wam pozostaje tylko współczuć.
mygyry napisał/a:
Mam szanować murzyna za polskie rapsy? Jak ja nawet Polaków za polskie rapsy nie szanuje...
Dzięki Twojej wypowiedzi nie odpaliłem tego gówna. Bardziej liczyłem że popełni samobójstwo.
Ale burza. hahahahah
Sadistic ledwo dyszy ale żyje. Jest jeszcze nadzieja na lepsze jutro>>
Sadistic ledwo dyszy ale żyje. Jest jeszcze nadzieja na lepsze jutro>>
mygyry napisał/a:
morda metalu bo na pizde cie ujebie brudasie jebany
a pierdolicie, spoko wyluzowany murzynek
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów