Patrzcie jakie bajery w tej ladzie. Ciekawe ile by chciał za taką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to kurwa stary fiat panda a nie lada. No i we we Włoszech a nie u ruskich. Tam tak mają...
Widziałem bardziej zaawansowaną technologię u cyganów. U nich nawet ze sklepu toboły i dzieciaka niesie ciapata a on? Ma najważniejsze zadanie - po prostu musi być
Myślę, że ta łada ma jeszcze parę dodatkowych funkcji, których może brakować nowszym modelom o pustym siedzeniu pasażera
Eeeee, myślałem że przypierdoli z kopyta w klape i sie sama otworzy
Dziwicie się? Baba zrobi wszystko aby tylko z kuchni wyjść. Hłe...hłe..hłe...
Nie ma to jak stara dobra panda w drodze do domu jeszcze ci gałę opierdoli
Zuch pizdeczka wyskoczyła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów