Jakie ich kozojebców chowanie
Jakie ich kozojebców chowanie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A jak nie widzi to można.
No i to się nazywa odpowiednie wychowanie, a nie jak dzisiejsze spierdolenie bezstresowe
A poźniej się okazuje, że młody w przedszkolu narysował tylko siebie z koleżanką.
No i to się nazywa odpowiednie wychowanie, a nie jak dzisiejsze sp***olenie bezstresowe
Hehe nie dziwi mnie popieranie kozojebcow przez gościa co rucha kota doskonale ich rozumie
Nie popieram ale rozumiem.
Jako ojciec podpinam się pod kolegi zdaniem. Sam nieraz dostałem wpierdol jak dziecko z 90 rocznika. Czy wyszło mi na dobre ... Czasem myślę że tak, czasem sam się zastanawiam czy na pewno...
Ale myślę że fakt dzisiejszym gnojkom przydałby się chociaż taki jeden wpierdol w życiu żeby zobaczyć ze konsekwencją może być bolesna.
Chociaż z drugiej strony mój 6latek jeszcze się uchował bez wpierdolu...
A no takie, zeby wiedzieli, ze jak ojciec cos powie, to tak ma byc. Bez dyskusji, bez pytan i bez sprzeciwu.
Nie matka, ojciec.
I moze jestm stary, bo 40 na karku, ale mnie tez wychowywano wg. tzw. twardych zasad. Za przewine bylem karany ciezko ale za dobre uczynki nagradzany. I dobrze mi z tym.
Wiem czym jest dobro a czym zlo.
Moja zona jest baaardzo przeciwna takim twardym zasada i moze dlatego, nasza corka, wychowywana po jej mysli, ma dwojke dzieci z dwoma dupkami i zanosi sie na poszukiwania kolejnego.
Ale mi powieka nie drgnie jak slysze te ich zale.
Zona uwazala inaczej, corka tez, wiec teraz moga najwyzej uslyszec ode mnie "A nie mowilem" i moj "glupi" smiech.
Dyscyplina jest niezbedna w wychowaniu dziecka.
Koniec i kropka.
Bezstresowe to moze byc pasienie krow lub owiec zeby miesko bylo smaczniejsze. (Czyt. Wolowina Kobe)
Ale nie potomstwa
Dostałem taki sam wpierdol od ojca ponad 30 lat temu i wyszło mi to na dobre. Jak widzę dzisiejsze spierdoliny łażące po ulicach, to myślę, że niektórym taki właśnie wpierdol wychowawczy się należy. Rusz dzisiaj gówniarza, to Cię milicją, albo telefonem zaufania postraszy!!!! Urwał jego nać!!!! ...do czego to doszło!!!
ciężkie życie sadysty
No i to się nazywa odpowiednie wychowanie, a nie jak dzisiejsze spierdolenie bezstresowe
Bynajmniej był szacunek do starszych, biednych i znane było pojęcie wartości .
A teraz gnoje mają wszystko co chcą, bo w innym razie mogą rodziców wsadzić do puchy, a jak chcą dobrą ocenę w szkole, to wystarczy postraszyć nauczyciela, że się go oskarży o molestowanie. Gnoje i szmaty rosną bez soczystego wpierdolu od ojca albo matki.
Głupi jesteś .Stary ci robił taką karuzelę?
Dostałem taki sam wpierdol od ojca ponad 30 lat temu i wyszło mi to na dobre. Jak widzę dzisiejsze spierdoliny łażące po ulicach, to myślę, że niektórym taki właśnie wpierdol wychowawczy się należy. Rusz dzisiaj gówniarza, to Cię milicją, albo telefonem zaufania postraszy!!!! Urwał jego nać!!!! ...do czego to doszło!!!
Chcesz jeszcze raz? Skoro to takie pożyteczne dla rozwoju osobistego to ja chętnie pomogę ci stać się lepszym człowiekiem.
Chcesz jeszcze raz? Skoro to takie pożyteczne dla rozwoju osobistego to ja chętnie pomogę ci stać się lepszym człowiekiem.
On został dobrze odchowany, ale po Tobie widać, że wychowany przez babę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów