Jakie ich kozojebców chowanie
Jakie ich kozojebców chowanie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i to się nazywa odpowiednie wychowanie, a nie jak dzisiejsze spierdolenie bezstresowe
Rozumiem, że Ty byś chciał, żeby Cię ktoś takim kablem napierdalał? XD
Dostałem taki sam wpierdol od ojca ponad 30 lat temu i wyszło mi to na dobre. Jak widzę dzisiejsze spierdoliny łażące po ulicach, to myślę, że niektórym taki właśnie wpierdol wychowawczy się należy. Rusz dzisiaj gówniarza, to Cię milicją, albo telefonem zaufania postraszy!!!! Urwał jego nać!!!! ...do czego to doszło!!!
Dokładnie tak ile razy się podobnie dostawalo wpierdol w ten sposób od ojca kablem czy kijem od miotly, wszyscy wyroslismy na ludzi i potrafimy sobie dać w życiu rade, dzisiaj chowamy ułomnych, ale z drugiej strony, nie potrafie tak wpierdolic swoim dzieciom, wiedząc co ja wtedy przeżywałem.
Bezstresowe wychowanie teraz z nich wychodzi jak strzelają do palestyńskich farmerów żeby przejąć ich ziemię.
Z perspektywy czasu trzeba przyznać rodzicom rację
No i to się nazywa odpowiednie wychowanie, a nie jak dzisiejsze spierdolenie bezstresowe
Chuja nie wychowanie, wyrośnie zjeb który będzie potem bił słabszych, kara to jest szlaban jak w dorosłym życiu więzienie a nagroda jak wypłata za pracę nie dość że uczysz dziecka zasad panujących w dorosłym życiu to jeszcze dzieciak będzie chętniej się uczył sprzątał żeby dostać nagrodę np w formie słodyczy czy kieszonkowego i wyrobi sobie dobre nawyki. Ja po dupie pasem dostawałem od dorosłych i jedynie co z tego wyniosłem to problemy psychiczne i wyżywanie się na innych
Jeżeli jako rodzic sięgasz po przemoc w stronę dziecka, to się musisz solidnie zastanowić czy nadajesz się w ogóle na rodzica? Jako rodzic, sam też zwaliłeś sprawę, bo nie potrafiłeś przypilnować dziecka od uniknięcia jakich kolwiek konsekwencji. Co doprowadziło Cie do użycia przemocy w stronę własnego dziecka. Żałosne
Dostałem taki sam wpierdol od ojca ponad 30 lat temu i wyszło mi to na dobre. Jak widzę dzisiejsze spierdoliny łażące po ulicach, to myślę, że niektórym taki właśnie wpierdol wychowawczy się należy. Rusz dzisiaj gówniarza, to Cię milicją, albo telefonem zaufania postraszy!!!! Urwał jego nać!!!! ...do czego to doszło!!!
Nie zastanawiałeś się, że być może to przez to "stresowe" wychowanie, Twoje własne dziecko doprowadziło się do takiego stanu? Przemoc rodzi większą przemoc, i sami do tego doprowadzicie. Jeżeli jako własny rodzic nie potrafisz doprowadzić własnego dziecka do porządku, no to ja się zastanawiam na co Ci było dziecko?
Jak wam tak szkoda uczyć dziecka kultury i grzeczności w postaci wpierdolu, to zalecam usunąć konta.
To pewnie wy wrzucacie te pedalskie materiały i skaleczone paluszki, co doprowadziło tę stronę do całkowitego spierdolenia tematycznego.
Jeżeli jako rodzic sięgasz po przemoc w stronę dziecka, to się musisz solidnie zastanowić czy nadajesz się w ogóle na rodzica? Jako rodzic, sam też zwaliłeś sprawę, bo nie potrafiłeś przypilnować dziecka od uniknięcia jakich kolwiek konsekwencji. Co doprowadziło Cie do użycia przemocy w stronę własnego dziecka. Żałosne
Nie zastanawiałeś się, że być może to przez to "stresowe" wychowanie, Twoje własne dziecko doprowadziło się do takiego stanu? Przemoc rodzi większą przemoc, i sami do tego doprowadzicie. Jeżeli jako własny rodzic nie potrafisz doprowadzić własnego dziecka do porządku, no to ja się zastanawiam na co Ci było dziecko?
Pierdol pierdol ja nie słucham
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów