📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Spodnie podniósł. Teraz jeszcze tylko poszukać jąder...
Jak pozbyć się spodni i jajec w tym samym czasie
Warsztat u Zdzicha. W porządnych serwisach są specjane klatki do pompowania wszystkiego, od osobówki wzwyż. Oczywiście stosują też metodę "przepompowywania" o 20-30% ciśnienia roboczego, a następnie powracania do wartości żądanej. Jak nie pierdolnie, można bezpiecznie z łapami podchodzić, a i spodnie zostaną na dupie
Mi raz taka opona w klatce właśnie strzeliła a że stałem przy niej to gacie też poleciały i guziki w arbaju pourywało wujkowi zaś jak opona strzeliła w przyczepie podczas pompowania to drzwi garażowe wyrwało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów