18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Moby_Dick 2012-11-21, 19:33 12
i setka radnych w stanie krytycznym- ci jeszcze ochłapy zgarneli jakieś z tej darowizny..

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
S................n 2012-11-21, 21:09 8
Zgłoś
S................n 2012-11-21, 21:12 2
Tekst ze starego Batmana, było na demotach
Zgłoś
Pan_Doktur 2012-11-21, 21:15
Cytat:

Takie rzeczy tylko w PL

Jedź za granice lub poczytaj co się dzieje za granicą. W domu też srasz na środku dywanu?

rozwala mnie na kawałki ten zwrot jak by w tym kraju tylko kradli, oszukiwali a premier robił wszystkich w chuja
Zgłoś
S................n 2012-11-21, 21:28 4
Mr Zakapior napisał/a:

Jedź za granice lub poczytaj co się dzieje za granicą. W domu też srasz na środku dywanu?

rozwala mnie na kawałki ten zwrot jak by w tym kraju tylko kradli, oszukiwali a premier robił wszystkich w chuja

Wiesz co? Korupcja jest wszędzie, oszukują i kradną wszędzie. To norma. Ale za granicą jakoś ludzie żyją na pewnym standardzie, u nas?

Powiedz mi który mądry przywódca kraju pierwszą rzecz jaką robi w pierwszy dzień urzędowania, to podnosi podatek vat? To się nazywa samobójstwo polityczne. Tuska już nawet nie można nazwać złodziejem bo jest to po prostu kretyn. Gdyby był złodziejem to nie podnosiłby podatków, bo każdy mądry wie, że to działa na ludzi jak płachta na byka.
Zgłoś
Ajgi 2012-11-21, 21:39
No masz... true story... i w cale to nie jest śmieszne...
Zgłoś
longlong7 2012-11-21, 21:49
prosto z demotywatorów
Zgłoś
Pan_Doktur 2012-11-21, 21:57
Szeryfian napisał/a:

Wiesz co? Korupcja jest wszędzie, oszukują i kradną wszędzie. To norma. Ale za granicą jakoś ludzie żyją na pewnym standardzie, u nas?

Powiedz mi który mądry przywódca kraju pierwszą rzecz jaką robi w pierwszy dzień urzędowania, to podnosi podatek vat? To się nazywa samobójstwo polityczne. Tuska już nawet nie można nazwać złodziejem bo jest to po prostu kretyn. Gdyby był złodziejem to nie podnosiłby podatków, bo każdy mądry wie, że to działa na ludzi jak płachta na byka.

nikt inny jak obywatele na to pozwolili czyli my tak? To ja się pytam kto tu jest kretynem? Samobójstwo polityczne? Jeszcze się trzyma politycznie bo przecież "rządzi".

Polityka ta duża, regionalna oraz makro regionalna (samorządy mam na myśli) jest zepsuta do szpiku kości, kto cokolwiek ma wspólnego ten wie.

Łudzę się, że pokolenie komuny wymrze a spuścizna socjalizmu wyginie może wtedy będzie lepiej. Kto wie czy dożyje.
Zgłoś
why 2012-11-21, 22:03
choć by skały srały to i tak nigdy w tym kraju nie będzie normalnego, zdrowego rządu. Możecie sobie robić bunty, powstania,odkrywać afery itp. a i tak do koryta dopcha się zawsze największa świnia. Słowiańska mentalność jest prosta - jak nie ma wspólnego wroga za miedzą to walczymy sami ze sobą. Policzcie sobie ile osób, których nawet dobrze nie znacie was wkur... dlaczego ? bo mają inne poglądy, bo robią coś tak a nie inaczej. I tak właśnie skaczemy sobie do gardeł jak debile. A nie ma czegoś takiego jak prawda i kłamstwo, racja i błąd, jest tylko kwestia interesów. Tego co Tobie pasuje najbardziej będziesz bronić. Cytując: " trwoga ludzie wielka trwoga, trzeba nam wyznaczyć wroga bo inaczej Panie, Pany sami się powyrzynamy "
Zgłoś
S................n 2012-11-21, 22:40
Mr Zakapior napisał/a:

nikt inny jak obywatele na to pozwolili czyli my tak? To ja się pytam kto tu jest kretynem? Samobójstwo polityczne? Jeszcze się trzyma politycznie bo przecież "rządzi".

Polityka ta duża, regionalna oraz makro regionalna (samorządy mam na myśli) jest zepsuta do szpiku kości, kto cokolwiek ma wspólnego ten wie.

Łudzę się, że pokolenie komuny wymrze a spuścizna socjalizmu wyginie może wtedy będzie lepiej. Kto wie czy dożyje.

Trzyma się, na razie ale wątpię żeby ludzie wybrali Tuska drugi raz. A jeśli się tak stanie no to albo naród pojebany albo wybory fałszowane.
Zgłoś
brK. 2012-11-21, 22:42 1
Szeryfian napisał/a:

Trzyma się, na razie ale wątpię żeby ludzie wybrali Tuska drugi raz. A jeśli się tak stanie no to albo naród pojebany albo wybory fałszowane.

Niestety już był wybrany drugi raz
Zgłoś
Moby_Dick 2012-11-21, 22:44
Szeryfian napisał/a:

Jeden chciał zrobić porządek z grubsza - to go kurwa aresztowali a on chciał naród zjednoczyć i nam nastroje poprawić , ale póki co sejm kurwa wciąż stoi

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-11-21, 23:40
co na fejsie to zobaczyłeś? hehe
Zgłoś
S................n 2012-11-22, 0:33 1
dck napisał/a:

Jeden chciał zrobić porządek z grubsza - to go kurwa aresztowali a on chciał naród zjednoczyć i nam nastroje poprawić , ale póki co sejm kurwa wciąż stoi

Dlatego trzeba oddać grubszą sumkę na dom dziecka i wysmarować jakimś syfem. Proponuje trąd ( mokry oczywiście )
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów