E=mc2 po Tajwańsku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Żeby moto wywróciło takie auto to pierwszy raz widze
Ten chiński samochód to MG ZS, oferowany w Polsce i reklamowany jako wielki hit, bo kosztuje od 79tys.
Tutaj wcale nie tak mocno dostał motocyklem w bok, a złożył się jakby owinął się wokół słupa.
I ta wywrotka jak zauważył SpalonyStyk też dziwnie wygląda, może środek ciężkości jest umieszczony za wysoko.
Tutaj wcale nie tak mocno dostał motocyklem w bok, a złożył się jakby owinął się wokół słupa.
I ta wywrotka jak zauważył SpalonyStyk też dziwnie wygląda, może środek ciężkości jest umieszczony za wysoko.
Ajot napisał/a:
Ten chiński samochód to MG ZS, oferowany w Polsce i reklamowany jako wielki hit, bo kosztuje od 79tys.
Krótkie i wysokie. Mercedes A klasa I generacji miał podobną bryłę i na testach też czasami lądował na dachu.
Imponuje mi totalny ingor ze strony towarzyszy motopipki - choć jeden widać, że ma chwilę słabości i zastanawia się, czy się nie zatrzymać. Za to reszta twardo trzyma fason i gna przed siebie.
Ale odbił
Nawet auta mają jednorazowe?
Przykurwił tak że autko do kasacji. Dziwne też że samochodzik się wywrócił. Opcje są dwie albo motosexualista szybko jechał albo auto jest z kartonu i ma wysoki środek ciężkości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów