📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyczyna widoczna z daleka. Dwa morświny biją atrakcyjną, szczupłą dziewczynę. Kompleksy wzięły górę nad rozsądkiem.
Miejmy nadzieję że to lewary vs lewary
Dobrze ze typ podszedł poważnie do sprawy i nie przestał dmuchać balona.
phrontch napisał/a:
Biali zachowują się jak murzyny
Znaczy generalnie to angielskiego plebsu nie zalicza się do białych ludzi
Tzn. na pewno nie robi tego ten kto chociaż raz był w ukej.
kienzler napisał/a:
Przyczyna widoczna z daleka. Dwa morświny biją atrakcyjną, szczupłą dziewczynę. Kompleksy wzięły górę nad rozsądkiem.
nie wiem gdzie ty tam wylapales w ogole jakas atrakcyjna i szczupla a co dopiero dziewczyne
ja tam uwazam, ze dobrze zrobili, jak murzyni atakuja bialych w grupie, to i powinno to isc w druga strone, oko za oko, zab za zab.
jebac czarnych i gnoic ich.
wg mnie powinni jeszcze troche poskakac po jej glowie
Ofiara 20 letnia Rebecca doznała złamania nosa i szczęki, jej oprawczynie 22 i 25 latka przebywają w areszcie.
Lam3rZ napisał/a:
ja tam uwazam, ze dobrze zrobili, jak murzyni atakuja bialych w grupie, to i powinno to isc w druga strone, oko za oko, zab za zab.
Jebnij się w ten pusty łeb, może ruszy ci to mózg do działania. Nie ma kurwa znaczenia kolor skóry, jak jesteś śmieciem to jesteś śmieciem. Nie ważne kto komu skacze po głowie, jak człowiek leży i go napierdalasz butem po łbie to nie wart jesteś wdychanego tlenu. Napierdalać się to jedno, drugie próbować zabić. To nie wojna, a jakieś babskie zatargi o gówno. Debilki powinny spędzić resztę życia nakurwiając w kamieniołomach, tak samo gangusy-dindunafiny czarnuchy i biali suprematyści. Wszyscy jednakowo chuja warci.
Przypominam, ze Anglicy mieszkaja na wyspie, na ktora ludzie dostali sie w trakcie epoki lodowcowej, przez 100 000 lat zyli na tej wyspie w odosobnieniu, w szarych warunkach, jedzac bloto i nie ewoluujac. W tym samym czasie, ludy Europejskie rozwijaly sie, do momentu rozpoczecia podrozy.
Najpierw Rzymianie, bez najmniejszego problemu zniszczyli chaty z blota i patykow i nory (to nie byly ziemianki) tubylczych Brytyjczykow i wprowadzili w stu procentach wlasna kulture. Po upadku Rzymu, wszystko jeblo, zostala klasa plebsu i klasa panow, czyli pochodnych od Rzymian.
Pozniej najazdy wikingow i inwazja Normanow, i scenariusz powtorzony, bez zadnego problemu przejeto kontrole nad rodowitymi Brytyjczykami. Klasa panow w tym momencie skladala sie z Rzymian i Normanow, klasa nizsza z mieszancow, no i plebs czyli rodowici Brytyjczycy.
I tak pozniej jeszcze kilka razy. W zwiazku z tym systemem, klasy wyzsze nie mieszaly i nie mieszaja sie z plebsem, zeby nie brudzic swojej krwi. Owoce rodowitych Brytyjczykow widzimy na filmie. Polecam jakiekolwiek materialy i artykuly o weekendzie w Manchesterze, Liverpoolu, Leeds czy Notingham. Sa to piekne dowody na istnienie ewolucji.
Najpierw Rzymianie, bez najmniejszego problemu zniszczyli chaty z blota i patykow i nory (to nie byly ziemianki) tubylczych Brytyjczykow i wprowadzili w stu procentach wlasna kulture. Po upadku Rzymu, wszystko jeblo, zostala klasa plebsu i klasa panow, czyli pochodnych od Rzymian.
Pozniej najazdy wikingow i inwazja Normanow, i scenariusz powtorzony, bez zadnego problemu przejeto kontrole nad rodowitymi Brytyjczykami. Klasa panow w tym momencie skladala sie z Rzymian i Normanow, klasa nizsza z mieszancow, no i plebs czyli rodowici Brytyjczycy.
I tak pozniej jeszcze kilka razy. W zwiazku z tym systemem, klasy wyzsze nie mieszaly i nie mieszaja sie z plebsem, zeby nie brudzic swojej krwi. Owoce rodowitych Brytyjczykow widzimy na filmie. Polecam jakiekolwiek materialy i artykuly o weekendzie w Manchesterze, Liverpoolu, Leeds czy Notingham. Sa to piekne dowody na istnienie ewolucji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów