A nie, sorry to Leicester. Hidusi vs Pakistan. Tłuką się któryś już tam dzień. W TV cisza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
A nie, sorry to Leicester. Hidusi vs Pakistan. Tłuką się któryś już tam dzień. W TV cisza
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no i zajebiście
w tv cisza?! No kto by pomyślał! Zaraz zima i wirusek to będzie głośno. Większość mediów głównego szamba jest żydowska, więc proponuję sprzedać telewizor i się nie przejmować tym co tam pierdolą.
Elżbieta II przewraca się w grobie.... Albo może i nie ... Plebs to plebs nie ważne jakiego koloru skóry
Buddaa09 napisał/a:
w tv cisza?! No kto by pomyślał! Zaraz zima i wirusek to będzie głośno. Większość mediów głównego szamba jest żydowska, więc proponuję sprzedać telewizor i się nie przejmować tym co tam pierdolą.
Wiesz co.. ?
WYobraź sobie że jednak ludzie przeżywają smierć Elki w UK.
I srał pies że akurat w gdzieś w dziurze się tłuką Hindusi i Pakistańczycy.
Niestety masz widać zbyt wąski 'umysł' żeby to ogarnąć.
Buddaa09 napisał/a:
Dziwne że nadal ktoś to próbuje przetłumaczyć tumanom.
Szkoda twojej klawiatury.
W TV cisza. Bo kogo obchodzą wojny plemienne ciapatych i pajetow. Max paru zginie i chuj więcej tlenu dla nas i mniej brudu. Szkoda tylko że się nie napierdalają tak 24 godziny w 367 dni w roku by może w końcu kontrolowali swoją populację
Biali ludzie sprowadzili sobie niewolników by na nich pracowali tyle w temacie. A jak to bywa z niewolnikami walczą miedzy sobą o ochłap.
Byłem tam nie raz .... na tej ulicy/getto z przymusu by dac order/zamówienie z żarciem. Smród... bród... i mogiła.... A niech się tłuką ciapate. Tfuu
czarnuchów chcieli zamiast kulturalnego Polaka. Wiec maja wiecej roboty brytole chujole
Buddaa09 napisał/a:
W TV cisza, bo w Polsce łamana jest konstytucja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów