A nie, sorry. To Londyn
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
A nie, sorry. To Londyn
Ja bym arbuzem zajebał a nie tym drucianych koszyczkiem
Kurwa, tych ciemnych i śniadych wincyj tam niż normalnych ludzi.
tego, jak ciapaty w białym się wypierdala o powietrze nie da się raz obejrzeć!
Śniady książę rozrabiał pod sklepem ale już nie będzie bo dostał wpierdol
Transkrypcja:
- Ju
- No, Mi
- Fakju - Ju!
- No JuFakjuJu Ju Fak Mi Ju
- Ju Noł Ju Fak Aj Fak Ju Ju Fak Ju Tu Ju
- Ooo Fakin Fak Ju!
- Ju
- No, Mi
- Fakju - Ju!
- No JuFakjuJu Ju Fak Mi Ju
- Ju Noł Ju Fak Aj Fak Ju Ju Fak Ju Tu Ju
- Ooo Fakin Fak Ju!
Uwielbiam takie filmiki - czy to z kalifatu brytyjskiego czy muzułmańskiej republiki francji czy też ciapakostanu niemieckiego - zawsze poprawiają mi humor jak widzę te "postępowe i tolerancyjne" kraje w stanie rozkładu - miód na moją rasistowską duszę.
Akcja w wykonaniu cygsów, zapewne z Rumunii. Po włosach laski w czerwonym widać że to oni.
daniel1040 napisał/a:
Uwielbiam takie filmiki - czy to z kalifatu brytyjskiego czy muzułmańskiej republiki francji czy też ciapakostanu niemieckiego - zawsze poprawiają mi humor jak widzę te "postępowe i tolerancyjne" kraje w stanie rozkładu - miód na moją rasistowską duszę.
A szkoda, bo kiedyś, zanim stał się lewackimi spierdolonymi krajami, były nudnymi krajami, cywilizacji zachodniej tonącymi w dobrobycie pozworzonym z Indii, Afryki, i Ameryk obu, mieli prostą nieskomplikowaną moralność opartą na zasadach chrześcijańskich, i Wyjętych z Biblii przykazaniach, Ale komuś to przeszkadzało.
A teraz zamieniają się powoli w pustynny bazar Ali Baby i 40 rozbujników.
Te kultóry się z resztą nienawidzą i wykluczają. Muzułmanie zostali domyślnie stworzeni do zwalczania chrześcijaństwa na bliskim wschodzie w roku 600 przez zakonnicę katolicką i arabskiego wojownika.
No i właściwie nic sie nie zmieniło, ich religia weszła w kolejny etap teraz z walcza Chrześcijaństwo w Zachodniej Europie, a jak z nim skończy będzie zwalczać lewactwo, a jak z nim skończy, to będą zwalczać się nawzajem.
70% tych ludzi nawet nie gada po angielsku bo nigdy nie potrzebowali. Ponieważ mieszkają w samowystarczalnych gettach takich jak to na obrazku. Są to urodzeni w anglii brytyjczycy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów