📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
nie sądzę aby takie były dopuszczone obecnie u nas do sprzedaży
Z tym garnkiem spierdolili sprawę. Trzeba było postawić go na petardzie dnem do góry.
Sprawdzone lata temu w wojsku na hełmach. Furgały aż miło!
Sprawdzone lata temu w wojsku na hełmach. Furgały aż miło!
przez net można kupić nawet.z dostawą do domu.
arkafajerwerki.pl/petardy/309-petarda-dynamite-txp066.html
taniefajerwerki.pl/pl/p/K0212-Apache-Warrior/1320
jeśli masz dowód osobisty
miłych zabaw i pourywanych rąk.
obejrzałem 10 sekund znudziło mi się i wyłączyłem, masz coś to ci jebne tylko podaj adres
Mam sporo wielkich kilkuletnich pni do połupania. myślicie że dadzą radę, czy trzeba coś większego? Tłuczenie klinami pół godz w jeden nie nęci mnie.
Takiego ładnego gumiaka rozjebali...
Dałem piwo bo też się czasem tak bawię.
Taka petarda z draską zamiast lontu, ile razy picolo (tak to się chyba nazywało) wybuchało zaraz po odpaleniu :rip:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów