📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
akurat wczoraj po raz nie wiem który obejrzałem klasyka - Python i św grall, scena walki wyglądała podobnie
"to tylko powierzchowna rana"
"to tylko powierzchowna rana"
Szanuję kolesi.
Takie coś nie powinno w ogóle znaleźć się na Sadolu.
To jawna kpina z ludzi, którzy pomimo kalectwa umieją znaleźć w sobie siłę, sposób na życie i robić więcej niż niejeden pełnosprawny.
Nie róbmy jaj z pogrzebu, bo za chwilę się okaże się, że Paraolimpiada to świetny content na Sadola.
Pokazywać to można, nawet trzeba, ale nie w takim kontekście.
Macie, śmiejcie się do woli.
Takie coś nie powinno w ogóle znaleźć się na Sadolu.
To jawna kpina z ludzi, którzy pomimo kalectwa umieją znaleźć w sobie siłę, sposób na życie i robić więcej niż niejeden pełnosprawny.
Nie róbmy jaj z pogrzebu, bo za chwilę się okaże się, że Paraolimpiada to świetny content na Sadola.
Pokazywać to można, nawet trzeba, ale nie w takim kontekście.
Macie, śmiejcie się do woli.
Paraolimpiada to sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy na tej samej wybudowanej infrastrukturze. Nie bądź naiwny.
stopwar, zakaz śmiania się z kalek to takie samo podkreślanie ich kalectwa jak śmianie się z tego.
Mzimu napisał/a:
Paraolimpiada to sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy na tej samej wybudowanej infrastrukturze. Nie bądź naiwny.
Zgadza się, ale nie pod patronatem kogoś w stylu sadistic.pl.
To tak jakby Domy Seniora promowane były przez zakłady pogrzebowe.
Halman napisał/a:
, zakaz śmiania się z kalek to takie samo podkreślanie ich kalectwa jak śmianie się z tego.
To nie jest zakaz.Osoba przynajmniej w miarę dojrzała wie, że tutaj po prostu nie ma nic śmiesznego.Dobrali odpowiedniego przeciwnika, a nie jak walka karła z chudym chłopaczkiem albo transseksualnego typa z dziewczyną.Pełna profeska, ale te uderzenia głową to jednak powinny być dozwolone.
Halman napisał/a:
, zakaz śmiania się z kalek to takie samo podkreślanie ich kalectwa jak śmianie się z tego.
Napisał doktor habilitowany w zakresie psychologii i zachowań społecznych.
Powtarzać oklepane frazesy, to każdy umie.
ten bez rąk wygrał
Powinni sobie podać ręce na zgodę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów