📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nokia lumia 710, można powiedziec ze dawno temu ja wyjebalem bo plywa z jeziorze
Nic dziwnego, ze platki plywaja skoro napierdalasz w nie lyzka...na gole oko widac, ze lyzka nie jest oparta o talerz
masaj990 napisał/a:
Nic dziwnego, ze platki plywaja skoro napierdalasz w nie lyzka...na gole oko widac, ze lyzka nie jest oparta o talerz
uff, stary dzięki. a juz myślałem, że tak basem napierdala
Jak tak patrze na tego typu filmiki to zaczynam sie zastanawiac co Ci ludzie, którzy to robia maja w głowach ..
pojebane jak ten murzyn z reklamą łowicza za który sadistic wziął 80 tysięsy goldenów :///
Co to za nuta ?
czarnuch95 napisał/a:
Jak tak patrze na tego typu filmiki to zaczynam sie zastanawiac co Ci ludzie, którzy to robia maja w głowach ..
pewnie mają sesję ...
I tak lepszy bas u Lila Jona jest w "Bia' bia'" ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów