Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Po co jechać wolno i być parę minut później jak można zapierdalać na złamanie karku i nie być wcale!
Po co w ogóle jechać do jebanej wietnamskiej wioski Smerfów gdzie są tylko dwa domki: Smerfetki co lubi minetki i Papy co bierzę do papy.
Te dwa niebieskie drewniane domki po lewej to są ule czy ich domy mieszkalne?
Patodeweloperskie osiedle bliźniaków. Słyszałem, że złożyli już ofertę budowy w Warszawie.
Wszystkie dziwne wypadki w Azji spowodowane są tym że tam się pracuje po 70-80 godzin w tygodniu a metaamfetamina za gram kosztuje 3$
Pierdolisz jak połamany.
Pracowałem minimum 80 godzin tygodniowo przez 15 lat i jakoś wypadków nie miałem.
Teraz Brajankom i Juleczkom od 40 tygodniowo kręci się w głowie i musza w maczku albo na l4 odpoczywać.
Pierdolisz jak połamany.
Pracowałem minimum 80 godzin tygodniowo przez 15 lat i jakoś wypadków nie miałem.
Teraz Brajankom i Juleczkom od 40 tygodniowo kręci się w głowie i musza w maczku albo na l4 odpoczywać.
Ty wogóle masz życie, czy je przerobiłeś nie widząc nic poza miejscem pracy , a jedyne co z tego masz to zaorane zdrowie ?
Pierdolisz jak połamany.
Musisz mieć świetną reakcję organizmu na metę
Ty wogóle masz życie, czy je przerobiłeś nie widząc nic poza miejscem pracy , a jedyne co z tego masz to zaorane zdrowie ?
Takie były realia 25 lat temu, a dzieci musza mieć co jeść i w co się ubrać.
Szkoda tylko, że czasu dla dzieciaków nie było.
Musisz mieć świetną reakcję organizmu na metę
Nie Brajanku, nasz rocznik nie potrzebował wspomagaczy poza kawa, żeby wstawać codziennie rano i pracować cały dzień
Takie były realia 25 lat temu, a dzieci musza mieć co jeść i w co się ubrać.
Szkoda tylko, że czasu dla dzieciaków nie było.
Nie Brajanku, nasz rocznik nie potrzebował wspomagaczy poza kawa, żeby wstawać codziennie rano i pracować cały dzień
Brajanku kochany jak idę na fuchę i wiem że ładnie zarobię to na dwóch kawach zapierdalam od rana do wieczora. Uszanowanie miłej niedzieli
To samochów produkcji Wietnamskiem.Nazywa sie VInfast i połowe aut w Wietnamie własnie z takim logiem.
A w środku Europy,w polsce nadal debatuja nad recyklingiem szklanych butelek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów